insights-articler

Finance Business Partnering.

Hos Basico ser vi finansfunktionen som et værdifuldt fundament for enhver virksomheds fremdrift. Værdien kan styrkes ved at udvikle Finance og skabe synergier til de klassiske og kendte leverancer i finansfunktionens værdikæde ved at agere Finance Business Partner – virksomhedens betroede sparringspartner i økonomifunktionen.

TIL TOPPEN

Hos Basico har vi stor erfaring inden for Finance Business Partnering, og vi kan bl.a. hjælpe med at:

  • Definere konceptet for Finance Business Partnering i din virksomhed.
  • Udvikle et roadmap for Finance Business Partnering, som kombineres med et individuelt roadmap for den enkelte medarbejder. Dermed skaber vi en plan for at tackle de mange barrierer for at komme videre fra vision til konkrete actions, som vi ofte ser.
  • Identificere konkrete cases med træning og specifikke actions. Derudover hjælper vi med opfølgningen, så vi sikrer, at jeres Finance Business Partnering-koncept bliver en succes.

Vi oplever generelt mange barrierer i virksomhederne for at komme videre med Finance Business Partnering, hvilket ofte skyldes:

  • Konceptet ikke er klart defineret.
  • Der mangler en klar plan for succes og fremdrift.
  • Finance har ikke den nødvendige interesse i at komme videre.
  • Prioriteringen er for lav – i en Basico Survey havde 60% FBP i fokus, mens kun 3% havde det blandt deres top-tre fokusområder.

Hos Basico står vi klar til at hjælpe dig med at tackle udfordringerne, så du kan komme videre med at skabe værdi for din forretning gennem Finance Business Partnering.

 

Insights om Finance
Business Partnering.

Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews. 

Kontakt os?

- og hør, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os?

- og hør, hvordan vi kan hjælpe.

Henrik Dahlgaard, Senior Partner
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.