Events.

Vi afholder løbende arrangementer som fx webinarer, fyraftensmøder og morgenmøder, hvor vi bl.a. stiller skarpt på procesoptimering, digitalisering og andre højaktuelle emner for supportfunktionerne.

Basico services

Styrk lønprocessen!

Lyder sparring med ligesindede lønfolk som noget for dig? Og kommer du helt ud på sædekanten, hvis vi siger, du får sparring på løntrends og på digitalisering af lønprocessen? Så tilmeld dig vores Payroll Communityaften, hvor vi tillader os at nørde igennem med lønområdet.

Basico service image
Basico service image

Få en bid af konsulentlivet

Sammen med FIR-Klubben åbner vi dørene op for studerende og inviterer til en eftermiddag i konsulentens tegn. Her vil du få guldkorn til jobsamtalen og indblik i de cases, du kan blive præsenteret for – både til jobsamtalen og hos kunden, når konsulentjobbet er landet.

Optimer lukkeprocessen

Kom til fyraftensmøde den 13. december, og bliv klogere på, hvordan du udnytter digitaliseringens muligheder på kerneprocesserne i din finansfunktion.

Basico service image
Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.