Mere end et job ...

Basico er summen af vores mennesker. Og i al ubeskedenhed har vi et fantastisk hold af fænomenale individer. Hver især er vi gode, men sammen er vi bedst. Vi tilbyder en karriere i et ambitiøst konsulenthus med et godt sammenhold, hvor du får mulighed for at sætte turbo på både din faglige og personlige udvikling.  

Basico services

Karrieremail

Har du brug for et inspirationsspark til din karriere? Basicos karrieremail guider dig rundt i de seneste trends på jobmarkedet og hjælper dig med råd og sparring.

Basico service image
Basico service image

Kom bag om Basico

Basico er forbundet af mennesker. Og i al ubeskedenhed har vi et fantastisk hold af fænomenale individer. På vores karriereblog har vi derfor dedikeret spaltepladsen til dem – deres fagligheder, drømme, karrierefortællinger og ambitioner. Her kan du få et blik bag om Basico, få indsigt i konsulentkarrieren hos os og i, hvor den kan bære dig hen.

Stillinger hos kunder

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Vi søger løbende dygtige profiler inden for bl.a. økonomi, Legal Services eller Finance IT til vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største virksomheder.

Basico service image
Basico service image

Stillinger i Basico

I Basico søger vi løbende dygtige kollegaer inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores ledige stillinger.

Karriere i Basico

Vægter du løbende sparring og kollegaskab, kan du blive fastansat konsulent. Men er fleksibilitet øverste prioritet, kan du indgå i vores associatekorps, hvor du arbejder selvstændigt under Basico-brandet.

Basico service image
Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.