Karriere

Karriere i Basico

Hos os er der mulighed for flere forskellige karriereveje. Med afsæt i din nuværende erfaring og kompetencer er du selv med til at skabe din karrierevej.

Hvor den går hen, afhænger af dine præstationer og ambitioner samt af din udvikling og læring undervejs.

De forskellige roller hos os kræver alle faglighed, ansvarlighed og engagement, men der er forskellige forventninger til faglige og personlige kompetencer, alt efter hvilket erfaringsniveau du befinder dig på.

CONSULTANT

Du har et teoretisk fundament med en videregående uddannelse og nogle års relevant erhvervserfaring. Du ønsker en karriere som konsulent, hvor du oplever varierende udfordringer og opgaver hos forskellige kunder med base i en virksomhed, hvor fagligheden er høj. Du motiveres af en stejl læringskurve, hvor du arbejder selvstændigt eller som del af et team ude hos kunderne, men hvor du samtidig får sparring fra mere erfarne kollegaer.

SENIOR CONSULTANT

Dit fundament er nogle års erfaring som Consultant, som Senior i et af de store revisionshuse eller som Senior Controller eller lign. i en større virksomhed. Du kan have mange års erfaring og et ønske om at arbejde med en høj faglighed, men uden nødvendigvis at ønske salgs- og projektansvar. Du motiveres af opgaver med faglig kompleksitet og kan begå dig i internationale koncerner. Du løser og driver i høj grad selv opgaverne.

MANAGER

På Manager-niveau har du, foruden høj faglighed og bred økonomierfaring, også ansvar for udvikling. Både udvikling af opgaver hos kunderne, kunderelationer samt faglig udvikling. Du kan arbejde i interimsprojekter, hvor ledelse af en økonomifunktion kan være en del af opgaven, og du kan arbejde med mere projektorienterede opgaver hos kunderne i forbindelse med optimerings-, implementerings- og forandringsprojekter.

SENIOR MANAGER

På Senior Manager-niveau har du den samme høje faglighed og brede økonomierfaring som på Manager-niveau. Du kan arbejde i interimsprojekter, hvor ledelse af en økonomifunktion kan være en del af opgaven, og du kan arbejde som projektleder i forbindelse med optimerings-, implementerings- og forandringsprojekter. Du er inspirator for kunden og for mindre erfarne kollegaer, og du motiveres af at opbygge og vedligeholde relationer.

DIRECTOR

Du har høj faglighed og erfaring inden for konsulentbranchen, herunder rådgivning til beslutningstagere i Top200-virksomheder i Danmark. Du har bevist dine evner inden for både levering hos kunder, rådgivning, Account Management og kan inspirere fagligt. Det naturlige næste skridt er salgsansvar, hvor du arbejder tæt sammen med Partnerne både i forhold til salg og rådgivning hos kunder. Som Director er du på track til Partner.

DIN KARRIERE I BASICO

Udvikling og oparbejdelse af viden er nogle af de væsentlige elementer hos os. Du får udvidet værktøjskassen, uanset hvor erfaren du er – du vil opleve forskellige brancher, opgaver, økonomisystemer mv. Personlig udvikling og stejl læringskurve gennem udfordrende opgaver spiller en vigtig rolle. Daglig sparring er ligeledes vigtig – både at modtage og dele ud af.

”Det er motiverende at blive involveret i alt fra den interne strategi og forretningsudvikling, til løsning af meget forskelligartede opgaver hos vores kunder. Desuden er der rigtig gode muligheder for udvikling i Basico. Idet vi har forskellige servicelines, er det også muligt at være på forskellige projekter, der også involverer andre kompetencer”,

Michael Ro Mejer, Manager, Legal Services

FASTANSAT CONSULTANT

I Basico arbejder vi med ambitiøse consultants på alle niveauer lige fra den yngre consultant med få års erhvervserfaring til den meget erfarne consultant med bred og omfattende erfaring. Du er velkommen til at kontakte Staffing & Recruitment info@basico.dk / 702 703 71 for mere information.

ASSOCIATE CONSULTANT

Vi tilbyder en mulighed for at blive tilknyttet Basico som Associate Consultant, hvor du indgår som selvstændig konsulent og har en samarbejdsaftale med os. Er du nysgerrig? Så er du velkommen til at kontakte Staffing & Recruitment info@basico.dk / 702 703 71 for mere information.

Ledige stillinger hos os


PAPEGØJER SNAKKER.
TAL TALER.

 

Basico rådgiver om økonomi og jura.
Fra krisehåndtering til analyse.
Fra CFO Services til interimsløsninger.
Basico blev grundlagt i 2003 og rådgiver
de største danske virksomheder.

 

Kontorrobotter er fremtiden

Vil du se, hvordan kontorrobotter i fremtiden vil revolutionere supportfunktionerne? Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få 5 videoeksempler på, hvorfor robotter er fremtiden, og hvordan de kan gøre dig mere effektiv og understøtte dig i dit arbejde.

Tilmeld dig her