Mere end et job ...

Basico er summen af vores mennesker. Og i al ubeskedenhed har vi et fantastisk hold af fænomenale individer. Hver især er vi gode, men sammen er vi bedst. Vi tilbyder en karriere i et ambitiøst konsulenthus med et godt sammenhold, hvor du får mulighed for at sætte turbo på både din faglige og personlige udvikling.  

Basico services

Stillinger hos kunder

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Vi søger løbende dygtige profiler inden for bl.a. økonomi, Legal Services eller Finance IT til vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største virksomheder.

Basico service image
Basico service image

Karrieremail

Har du brug for et inspirationsspark til din karriere? Basicos karrieremail guider dig rundt i de seneste trends på jobmarkedet og hjælper dig med råd og sparring.

Kom bag om Basico

Basico er forbundet af mennesker. Og i al ubeskedenhed har vi et fantastisk hold af fænomenale individer. På vores karriereblog har vi derfor dedikeret spaltepladsen til dem – deres fagligheder, drømme, karrierefortællinger og ambitioner. Her kan du få et blik bag om Basico, få indsigt i konsulentkarrieren hos os og i, hvor den kan bære dig hen.

Basico service image
Basico service image

Associate i Basico

Drives du af selv at kunne sammensætte dit arbejdsliv? Er fleksibilitet, selvstændighed og frihed netop de nøgleord, der åbner døren til din arbejdsglæde? Så kan en aftale om at være associate consultant hos Basico meget vel være noget for dig.

Stillinger i Basico

I Basico søger vi løbende dygtige kollegaer inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores ledige stillinger.

Basico service image
Basico service image

Karriere i Basico

En stilling som fastansat konsulent hos Basico er for dig, der motiveres af udfordringer, og som vil være i et konsulenthus, hvor alle er velkendte ansigter. Hos os kan du give dine erfaringer perspektiv og selv være med til at skabe din karrierevej. Hvor den går hen, afhænger af, hvad der er vigtigt for dig.

Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.