Associate i Basico

Associate i Basico

Vi tilbyder en mulighed for at blive tilknyttet Basico som Associate Consultant, hvor du indgår som selvstændig konsulent og har en samarbejdsaftale med os.

Er du nysgerrig? Så er du velkommen til at kontakte Staffing & Recruitment på job@basico.dk / 702 703 71 for mere information.

Rollen som Associate Consultant

Som Associate Consultant arbejder du på projekt- eller interimsopgaver ude hos vores kunder, hvor der er behov for dine specifikke kompetencer inden for en af vores servicelines: CFO Services, Legal Services, Facility Management Services, Finance IT Services og GRC Services. Opgaverne har typisk en varighed af 3-9 måneder, hvor du arbejder fuldtid eller deltid.

Du får en varieret dagligdag, og vores stærke markedsposition og attraktive kundeliste giver dig mulighed for at arbejde med spændende opgaver i forskellige brancher og virksomheder. Du kommer tæt på kunderne og indgår i deres interne organisation.

Vores strategiske fokus er Top 1000-virksomheder i Danmark.

BLEV DET SENT IGEN
I GÅR? BARE ROLIG,
DU BLIVER KUN ÆLDRE.


Måske er det på tide at finde
en mere fordelagtig løsning. Vi søger
økonomer og jurister.


Du bliver en del af et ambitiøst konsulenthus

Du bliver en del af en seriøs og anerkendt konsulentvirksomhed, som har en førende ekspertise inden for økonomi- og juraområdet. Vi leverer Beyond Business Support – vores kunders udfordring er vores udfordring - og sammen hjælper vi kunderne med at få succes. Samtidigt bliver du en del af et miljø med høj faglig sparring og sociale arrangementer.

Vi tilbyder en mulighed for at blive tilknyttet Basico som Associate Consultant, hvor du indgår som selvstændig konsulent og har en samarbejdsaftale med os. Der er således ikke tale om en fastansættelse, men derimod en fleksibel tilknytning, hvor du ligesom vores fastansatte konsulenter har det daglige ansvar for kundeleverancen inden for dit fagområde.

Er du selvstændig erhvervsdrivende, eller ønsker du at blive det? Har du operationel erfaring fra større internationale virksomheder - gerne kombineret med erfaring som consultant? Og kan du genkende dig selv i vores værdier: Faglighed, Ansvarlighed og Engagement? Så vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

Ledige stillinger i Basico

Ledige stillinger i Basico

Her finder du vores ledige stillinger. Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 696 926 45 for mere information, eller lægge dit CV i vores Emnebank.

Consultant i Basico

Consultant i Basico

Vi ansætter ambitiøse consultants på alle niveauer - lige fra den yngre konsulent med få års erhvervserfaring til den meget erfarne consultant med bred og omfattende erfaring.

ET AMBITIØST KONSULENTHUS

ET AMBITIØST KONSULENTHUS

Vi har fokus på at gøre supportfunktionerne til en succes. Vi går skridtet videre end blot leverancen af supportaktiviteter – vi hjælper og inspirerer til forandring og udvikling.

Kontorrobotter er fremtiden

Vil du se, hvordan kontorrobotter i fremtiden vil revolutionere supportfunktionerne? Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få 5 videoeksempler på, hvorfor robotter er fremtiden, og hvordan de kan gøre dig mere effektiv og understøtte dig i dit arbejde.

Tilmeld dig her