Bliv associate i Basico!

Drives du af selv at kunne sammensætte dit arbejdsliv? Er fleksibilitet, selvstændighed og frihed netop de nøgleord, der åbner døren til din arbejdsglæde? Så kan en aftale om at være associate consultant hos Basico meget vel være noget for dig. 

Bliv associate i Basico!

Services hero image
Vælg din egen vej som associate

De fleksible rammer gør, at du selv kan bestemme din hverdag. Du kan skrue op eller ned for arbejdet i perioder, hvor du ikke er på Basico-opgaver. 

Du får mulighed for at udvide din professionelle berøringsflade og styrke dit netværk gennem samarbejdet med Basico og gennem relationer hos kunden. Den projektbaserede arbejdsform giver dig variation i både arbejdsopgaver og relationer, så du oplever høj omskiftelighed, udvikling og ikke mindst frihed. 

Læs mere her Basico arrow

Vil du være associate consultant hos Basico?

Under- leverandør til forretningen

Som associate consultant tager du dit arbejdsliv i egne hænder. Her indgår du nemlig en samarbejdsaftale med os som selvstændig. Som selvstændig underleverandør samarbejder du med vores forretning. På den måde bygger du selv de rammer, der passer til det arbejdsliv, du gerne vil have.

Mulighed for fleksibilitet, til- og fravalg og fuld fart på spændende opgaver – og den kontinuerlig læring fra de forskellige opgaver kan du sætte direkte ind i vidensbanken og bruge i fremtidige projekter. 

Vi har netværket – du har kompetencerne 

Når du vælger at samarbejde med Basico som vores underleverandør, har du mulighed for at arbejde hos vores mange, spændende kunder. Vi har stor variation i vores opgaver og kunder i hele landet, og vi sammensætter det rette hold hos kunden ud fra konsulenternes erfaring, kompetencer og igangværende projekter med øje for kundens behov. Er du den rette til opgaven – og passer det med din interesse og tidsplan – har vi et match. 

Holdet hos kunderne kan bestå af en enkelt konsulent eller flere konsulenter afhængig af omfanget af projektet. Du vil altid have en dedikeret partner fra Basico som sparringspartner samt et fagligt konsulenthus i ryggen. 

Når du nærmer dig afslutningen på en Basico-opgave, er vi også i dialog, så vi bedst muligt kan tænke dig ind i fremtidige opgaver. På den måde kan det være et kontinuerligt samarbejde, hvor du kan kombinere dine egne kunder med Basicos kundeopgaver. 

Vil du dykke længere ned i vores staffingproces? Det kan du gøre lige her. 

Skal du være associate consultant hos Basico? 

Sidder du og tænker, at et samarbejde med Basico lyder som dit næste eventyr? Og ser du potentiale i et solidt og forhåbentligt langvarigt samarbejde? Så hører vi meget gerne fra dig. Du kan læse mere om mulighederne for et samarbejde – og søge – her.

Ida Soll Zar
Ida Soll Zar
Talent & Business Manager

Vil du vide mere om at være associate consultant?

Kristine Krüger
Kristine Krüger
Senior Talent & Business Consultant

Vil du vide mere om at være associate consultant?

Marie Nicoline Bjerregaard Sachse
Marie Nicoline Bjerregaard Sachse
Senior Talent & Business Consultant

Vil du vide mere om at være associate consultant?

Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.