Karriere i Basico!

En stilling som fastansat konsulent hos Basico er for dig, der motiveres af udfordringer, og som vil være i et konsulenthus, hvor alle er velkendte ansigter. Hos os kan du give dine erfaringer perspektiv og selv være med til at skabe din karrierevej. Hvor den går hen, afhænger af, hvad der er vigtigt for dig. 

Karriere i Basico!

Services hero image
Bliv en del af fællesskabet

Som fastansat konsulent får du et tilrettelagt udviklingsprogram, løbende sparring og en fast gang på kontoret med dine kolleger. Din hverdag vil bære præg af spændende opgaver ude hos kunden, der samtidig understøtter din faglige udvikling. Uanset hvilket erfaringsniveau du er på. 

Find dem her Basico arrow

Udforsk vores åbne stillinger

Vælg en udviklende hverdag

I Basico er vi en smeltedigel af fagligheder. Du finder økonomikonsulenter med interesse for IT; facility-konsulenter med ekspertise i såvel CSR som affaldssortering; regnskabskonsulenter, som kender finansfunktionen som deres egen bukselomme; legal-konsulenter, der kan omsætte lovsamlingen til praksis; og human capital-konsulenter, som er 100-metermestre i matchmaking og HR. Og så er der vores egen supportfunktion, der knokler bag linjerne for at få maskinrummet til at køre. 

Fælles for os alle er, at vi sætter fagligheden på forsædet, har praktisk erfaring og går på arbejde med visionen om at gøre andre til en succes – både vores kunder og hinanden. 

Lyder det som noget for dig? Så stop endelig ikke med at scrolle endnu ... 

Basico quote
Basico quote
Frie rammer og en kultur, der driver den individuelle motivation, har på kort tid udviklet og udfordret mig på både det personlige og det faglige plan. Basico quote
- Sinne, Senior Manager i CFO Services
Basico video preview image
Få en
karriere
hos os.
play button
Mød Jacob, Sofie, Morten og Mathias.

Motiveret af udfordringer. Forbundet af mennesker.

Fra dag ét vil du spille en vigtig rolle i både vores kundeleverancer og kultur. Basico er nemlig forbundet af mennesker – deres fagligheder, engagement og fælles ansvar for at gøre menneskene omkring dem til en succes. 

Det betyder, at fra første dag vil vi se din faglighed som et bidrag til vores fællesskab. Derfor er det også én af vores fineste opgaver at udvikle, udfordre og understøtte din faglighed på en måde, så du kan være den bedste udgave af dig selv, forbinde dét, der tæller for dig, og opleve indflydelse på din karriere hos os. 

Men hvor stejl en læringskurve du ønsker, er helt op til dig. Det vigtigste er, at du oplever, vi hjælper dig til at bygge den karriere, der motiverer dig. 

Derfor tilbyder vi både udviklingstilbud og spændende projekter, der passer til din erfaring, og som kan støtte dig i at indfri udviklingspotentialet i dine kundeopgaver. 

Faglighed, ansvarlighed og engagement

Vores Basico DNA er funderet på vores tre værdier – faglighed, ansvarlighed og engagement. Og nu tænker du sikkert, at det lyder meget fint, men hvad betyder det for dig. For værdier, dem skal man jo både have og efterleve. 

Det betyder, at du vil møde kolleger, der brænder for at involvere dig – både i tværfaglige kundeopgaver og interne strategiske projekter, hvor vi løfter i flok. Du vil opleve, at vi brænder for at spille hinanden gode, så vi sammen kan lykkes. 

Vil du vide mere om os, vores arbejde og kultur? Så læs vores karrierefortællinger her.

Vil du vide mere?
Caroline	Risager Krzton
Caroline Risager Krzton
Talent & Development Manager

Vil du vide mere om konsulentrollen hos os? 

Matias Præstegaard
Matias Præstegaard
Senior Talent & Development Consultant

Vil du vide mere om konsulentrollen hos os? 

Lene Kahl
Lene Kahl
Director

Vil du vide mere om konsulentrollen hos os? 

Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.