Vælg din egen vej!

Basico er for dig, der motiveres af udfordringer, og som vil være i et konsulenthus, hvor alle er velkendte ansigter, eller have fleksibilitet i yderste potens. Hos os kan du give dine erfaringer perspektiv og selv være med til at skabe din karrierevej. Hvor den går hen afhænger af, hvad der er vigtigt for dig.

Vægter du løbende sparring og kollegaskab, kan du blive fastansat konsulent. Men er fleksibilitet øverste prioritet, kan du indgå i vores associatekorps, hvor du arbejder selvstændigt under Basico-brandet, men lader os om at få de spændende projekter i hus.

Vælg din egen vej!

Services hero image
Et brand – to karriereveje

Vores karriereveje og forretningsmodel er designet sådan, at du kan forme din karriere efter det, som betyder noget for dig.

Livet som fastansat
Er et tilrettelagt udviklingsprogram, løbende sparring og fast gang på kontoret med dine kolleger essentielt, vil rollen som fastansat konsulent formentlig være noget for dig. Du vil få en varieret hverdag præget af spændende opgaver ude hos kunden, der understøtter din faglige udvikling. Uanset hvilket erfaringsniveau du er på.

Vil du lære vores rekrutteringsproces at kende? Du kan se den her!

Livet som associate
Står fleksibilitet og selvstændighed øverst på din ønskeliste, så skal du gå efter vores associatemodel. Det vil sige, at du vil agere som selvstændig konsulent via en samarbejdsaftale med os, så du kan have en stærk tilknytning til Basico, men drage nytte af selv at kunne sammensætte din hverdag.

Læs mere om, hvordan du indgår et samarbejde som associate!

Find dem her Basico arrow

Udforsk vores åbne stillinger

Bliv en del af fællesskabet

I Basico er vi en smeltedigel af fagligheder – fastansatte såvel som associates. Du finder: økonomikonsulenter med interesse for IT; facility-konsulenter med ekspertise i CSR såvel som affaldssortering; regnskabskonsulenter, som kender finansfunktionen som deres egen bukselomme; legal-konsulenter, der kan omsætte lovsamlingen til praksis; og human capital-konsulenter, som er 100-metermestre i matchmaking. Og så er der vores egen supportfunktion, der knokler bag linjerne for at få maskinrummet til at køre.

Fælles for os alle er, at vi sætter fagligheden på forsædet, har praktisk erfaring og går på arbejde med visionen om at gøre andre til en succes – både vores kunder og hinanden. Læs om, hvordan vi gør netop det her.

Lyder det som noget for dig? Så stop endelig ikke med at scrolle endnu ...

Basico quote
Basico quote
Min strategi i forhold til min egen læring har været ikke at begrænse mig, men at være åben og nysgerrig. Og det tiltalte mig ved Basico, at dét kunne jeg være her. Basico quote
- Michael Reumert, Manager i Facility Management Services
Basico video preview image
Få en
karriere
hos os.
play button
Mød Mads, Nanna og Jacob.

Motiveret af udfordringer. Forbundet af mennesker.

Fra dag ét vil du spille en vigtig rolle i både vores kundeleverancer og kultur. Basico er nemlig forbundet af mennesker – deres fagligheder, engagement og fælles ansvar for at gøre menneskene omkring dem til en succes.

Det betyder, at fra første dag vil vi se din faglighed som et bidrag til vores fællesskab. Derfor er det også én af vores fineste opgaver at udvikle, udfordre og understøtte din faglighed på en måde, så du kan være den bedste udgave af dig selv, forbinde dét, der tæller for dig, og opleve indflydelse på din karriere hos os.

Men hvor stejl en læringskurve du ønsker, er helt op til dig. Det vigtigste er, at du oplever, vi hjælper dig til at bygge den karriere, der motiverer dig.

Derfor tilbyder vi både udviklingstilbud og spændende projekter, der passer til din erfaring, og som kan støtte dig i at indfri udviklingspotentialet i dine kundeopgaver. Uanset om du bærer Basico-brandet som fastansat eller som en del af vores associatekorps.

Faglighed, ansvarlighed og engagement

Vores Basico DNA er funderet på vores tre værdier – faglighed, ansvarlighed og engagement. Og nu tænker du sikkert, at det lyder meget fint, men hvad betyder det for dig. For værdier, dem skal man jo have.

Det betyder, at du vil møde kolleger, der brænder for at involvere dig – både i tværfaglige kundeopgaver og interne strategiske projekter, hvor vi løfter i flok. Du vil opleve, at vi brænder for at spille hinanden gode, så vi sammen kan lykkes.

Vil du vide mere om os, vores arbejde og kultur? Så læs vores karrierefortællinger her.

Vil du vide mere?
Kristine Krüger
Kristine Krüger
Senior Talent & Business Consultant

Vil du vide mere om at være associate consultant hos os? 

Mikala Beckendorff-Leavens
Mikala Beckendorff-Leavens
Talent & Business Manager

Vil du vide mere om at være associate consultant hos os? 

Caroline	Risager Krzton
Caroline Risager Krzton
Talent & Development Manager

Vil du vide mere om konsulentrollen hos os? 

Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.