Få en karriere i Basico.

Hos os er der mulighed for flere forskellige karriereveje. Med afsæt i din nuværende erfaring og kompetencer er du selv med til at skabe din karrierevej. Hvor den går hen, afhænger af dine præstationer og ambitioner samt af din udvikling og læring undervejs.

De forskellige roller hos os kræver alle faglighed, ansvarlighed og engagement, men der er forskellige forventninger til faglige og personlige kompetencer, alt efter hvilket erfaringsniveau du befinder dig på.

Få en karriere i Basico.

Services hero image
Consultant

Vi ansætter ambitiøse consultants på alle niveauer - lige fra den yngre consultant med få års erhvervserfaring til den meget erfarne consultant med bred og omfattende erfaring.

Er du nysgerrig? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller uploade dit CV i vores emnebank.

Se vores ledige stillinger Basico arrow

Få en karriere hos os.

Associate Consultant

Associate-modellen – en model, som drager fordel af, at flere og flere ønsker at arbejde som selvstændig for at opnå større fleksibilitet i deres liv. Det vil sige, at man som konsulent ikke behøver være fastansat, men alligevel kan have en stærk tilknytning til Basico.

Vi tilbyder muligheden for at blive tilknyttet Basico som Associate Consultant, hvor du indgår som selvstændig konsulent og har en samarbejdsaftale med os.

Kontakt os for at høre mere.

Basico quote
Basico quote
Det er motiverende at blive involveret i alt fra den interne strategi og forretningsudvikling, til løsning af vidt forskellige opgaver hos vores kunder. Basico quote
- Michael Ro Mejer, Manager, Legal Services
Basico video preview image
Få en
karriere
i Basico.
play button
Mød Sarah Brylle Breiner, manager i CFO Services.

Rollen som Consultant og Associate Consultant

Som både Consultant og Associate Consultant arbejder du på projekt- eller interimsopgaver ude hos vores kunder, hvor der er behov for dine specifikke kompetencer inden for en af vores servicelines: CFO Services, Legal Services, Facility Management Services og Finance IT Services. Opgaverne har typisk en varighed af 3-9 måneder, hvor du arbejder fuldtid eller deltid.

Du får en varieret dagligdag, og vores stærke markedsposition og attraktive kundeliste giver dig mulighed for at arbejde med spændende opgaver i forskellige brancher og virksomheder. Du kommer tæt på kunderne og indgår i deres interne organisation.

Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.