Rekrut
tering.

 

Vi kan hjælpe dig med executive search samt rekruttering af ledere, mellemledere, og specialister. 

Rekrut
tering.

Services hero image
Rekruttering af specialister og ledere

Har du brug for hjælp til at finde de rette ledere eller specialister inden for økonomi, jura, HR, Finance IT eller facility management? 

Så er du havnet det helt rigtige sted.

Vores specialiserede processer er designet til at hjælpe dig med at tiltrække og ansætte de bedste specialister og ledere til din virksomhed.

Vi sørger for at du kommer i mål med den helt rigtige leder eller specialist. 

Kontakt os Basico arrow

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov

Executive search

Vi er her for at sikre dig en effektiv, målrettet og professionel rekrutteringsproces.

Vores udgangspunkt for rekruttering hviler på en dyb faglighed, forretningsforståelse og et indgående kendskab til markedet. 

Få hjælp til rekruttering og optimer din ansættelsesproces i dag

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov, og vi er dedikerede til at finde de mest kvalificerede kandidater. Vi sætter nemlig en ære i at forstå dine behov, og der ligger altid en grundig foranalyse til grund for vores rekrutteringer. 

På den måde er vi sikre på, at vi kan præsentere dig for et kvalificeret og motiveret kandidatfelt – og at vi i sidste ende finder det helt rette match.

Vi lægger vægt på værdiskabende relationer til både virksomheder og kandidater og har været i dette marked i over ti år. 

Når du vælger os til rekruttering, lover vi at levere beyond business support. Det betyder, at sparring og rådgivning er en del af pakken. 

Giv os et kald!
Gitte Hjortskov Larsen
Gitte Hjortskov Larsen
Director

Kontakt Director Gitte Hjortskov Larsen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Gitte har en baggrund som revisor og mere end 20 års erfaring fra det private erhvervsliv. Siden 2006 har Gitte specialiseret sig i rekruttering af ledere og specialister og har fokus på Finance, Legal, FM, HR og Finance IT. 

Helene Rasmussen
Helene Rasmussen
Manager

Kontakt Manager Helene Rasmussen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Helene har ca. 15 års erfaring med rekruttering, executive search og headhunting og er certificeret i flere test- og assessment-værktøjer. Helene beskæftiger sig med rekruttering og headhunting af ledere og specialister og har igennem de senere år særligt haft fokus på Finance, Legal, FM, HR og Finance IT.

Lykke Pedersen
Lykke Pedersen
Director

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.