Rekrut
tering.

 

Vi er eksperter inden for Finance, Legal, HRM, Facility Management og Finance IT, og vi kan hjælpe med rekruttering af ledere og specialister.

Rekrut
tering.

Services hero image
Målrettet rekruttering til support- funktionerne

Vores faglighed kommer dig til gode, når du skal bruge hjælp til at finde de helt rigtige økonomer, jurister, FM-folk, HR-medarbejdere samt GRC-specialister og Finance IT-specialister. Vi har desuden specialiserede kompetencer inden for executive search og kan hjælpe dig med at finde de ledere, der skaber vækst og udvikling i din virksomhed. 

Vi forstår dit rekrutteringsbehov, og vi sørger for, at du kommer i mål med den rigtige kandidat til jobbet – og at jobbet er det rigtige for kandidaten. Hos os tæller erfaring, og vi forstår at drive en effektiv rekrutteringsproces. Vi har den indsigt og det netværk, der skal til for at løse opgaven. 

Kontakt os Basico arrow

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov.

Vores ekspertise er din fordel

Vores udgangspunkt er en dyb faglighed, forretningsforståelse og et indgående kendskab til markedet. Når vi skal indkredse det helt rette felt af kvalificerede og motiverede kandidater, trækker vi både på egen erfaring fra de interne supportfunktioner og fra mange års virke som rekrutteringskonsulenter. 

Det betyder, at vi vurderer kandidaterne såvel med vores rekrutteringsfaglige ekspertise som med den specifikke faglighed, der er relevant for den konkrete stilling – det er fx en uddannet revisor, der vurderer kandidatfeltet, når vi skal finde din næste CFO. 

Basico quote
Basico quote
Vi møder årligt flere end 600 kandidater, løser i gennemsnit 60 rekrutteringer om året og er stolte over, at vi har en træfsikkerhed på 99%. Basico quote
Lykke Pedersen, Director, Human Capital Services

Vi sætter en ære i at forstå dine behov

Der ligger altid en grundig foranalyse til grund for vores rekrutteringer. Det er vigtigt for os, at vi har en fælles forståelse for din virksomhedsprofil og for kandidatprofilen, så vi er sikre på, at vi kan præsentere dig for et kvalificeret og motiveret kandidatfelt – og at vi i sidste ende finder det helt rette match. 

Vi har mange års erfaring med at finde og rekruttere lige præcis den specialiserede profil, du mangler. Vi kender og forstår supportfunktionernes udfordringer og er ikke bange for at udfordre dig og organisationen. Vi lægger vægt på værdiskabende relationer til både virksomheder og kandidater og har været i dette marked i over ti år – det har resulteret i et stort netværk og kontakt til de rette kandidater. 

Når du vælger os til at løse en opgave for dig, lover vi at levere beyond business support. Det betyder, at sparring og rådgivning er en del af pakken – det gælder naturligvis også, når vi løser en opgave inden for Search & Selection.

Få vores faglige magasin Content 

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews. 

 

event registration image
Giv os et kald!
Lykke Pedersen
Lykke Pedersen
Director

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

Gitte Hjortskov Larsen
Gitte Hjortskov Larsen
Director

Kontakt Recruitment Director Gitte Hjortskov Larsen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Gitte har en baggrund som revisor og mere end 20 års erfaring fra det private erhvervsliv. Siden 2006 har Gitte specialiseret sig i rekruttering af ledere og specialister inden for Finance, Accounting samt Tax & Legal.

Helene Rasmussen
Helene Rasmussen
Recruitment Manager

Kontakt Recruitment Manager Helene Rasmussen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Helene har ca. 15 års erfaring med rekruttering, executive search og headhunting og er certificeret i flere test- og assessment-værktøjer. Helene beskæftiger sig med rekruttering og headhunting af ledere og specialister og har igennem de senere år særligt haft fokus på Finance, Legal, FM, HR og Finance IT.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.