Debitor Bogholder

– Er du en erfaren og kundeminded debitorbogholder, så læs mere her!

På vegne af vores kunde, der for nylig er fusioneret med en anden virksomhed, søger vi en erfaren og fagligt stærk debitorbogholder, som har lyst til at være med til at videreudvikle debitorfunktionen. Virksomheden vokser, og det betyder, at der er fokus på at udvikle og strukturere regnskabsfunktionen. Stillingen vil være baseret i Storkøbenhavn.


Stillingen
I stillingen som debitorbogholder bliver du en del af et regnskabsteam, som du kommer til at arbejde tæt sammen med, og I vil sammen supportere selskabets abonnementskunder. Du får selvstændigt ansvar for debitorhåndteringen, og du vil varetage opgaver inden for området fra start til slut. Du vil være med til at fakturere og registrere indbetalinger samt bidrage til at sikre en høj kvalitet ved måneds- og årsafslutning. Du får daglig kontakt til kunder og salgsafdeling, og du vil også være involveret i opfølgning på udeståender hos kunder.


Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Ansvar for fakturering
  • Daglig bogføring af indbetalinger
  • Rykning af debitorer
  • Debitorafstemninger
  • Beregning af hensættelse til tab
  • Daglig kontakt med samt support til kunder og salgsafdeling
  • Forberedelse til revision.

I dagligdagen vil der være et flow af mange forskellige opgaver, der løbende løses, så det skal du synes er sjovt og udfordrende.


Din profil
Du har en relevant uddannelse, fx en kontoruddannelse, kombineret med bred erfaring fra finansbogholderi.

Du har nogle års praktisk erfaring som bogholder eller regnskabsassistent, og du må gerne have erfaring fra tidligere med debitorhåndtering og abonnementshåndtering. Du har gode IT-kundskaber, herunder et godt kendskab til AX2012 samt Excel.

Du arbejder struktureret, er god til at prioritere og interagere med andre. Du er ansvarsbevidst og trives i et til tider hektisk miljø. Du er god til at kommunikere og trives med kontakt både internt i organisationen og med kunder. Du taler og skriver dansk flydende samt behersker engelsk. Endelig er det vigtigt, at du er forandringsparat og ser en spændende udfordring i at bidrage til udviklingen af debitorfunktionen.


Du tilbydes
Som debitorbogholder får du stor indflydelse på og mulighed for at præge udviklingen inden for dit ansvarsområde. Din store kontaktflade vil give dig en dynamisk og udfordrende hverdag med spændende faglige og personlige udfordringer i en virksomhed, der hele tiden er i udvikling.


Ansøgning
Send din ansøgning samt dit CV via nedenstående link. Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion. Tiltrædelse er snarest muligt.

Gitte Hjortskov Larsen

Har du spørgsmål?

Ønsker du at drøfte dine muligheder i stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Gitte Hjortskov Larsen eller Senior Researcher Helene Merete Rasmussen på tlf. 702 703 71.

Om virksomheden

Virksomheden beskæftiger ca. 1000 medarbejdere internationalt og har kontor i Storkøbenhavn.

NB!

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her