Business Partnering

Fra talknuser til business partner. Nye tider kræver nye kompetencer, og her bliver CFO’en en central spiller i den fremtidige strategiplanlægning. Det lyder godt, men hvad kræver det af nye kompetencer?

Som business partner skal du være en aktiv netværker og kompetent rådgiver, der har fokus på forretningens bedste. Og som limen i virksomheden har du en central opgave som vidensbrobygger mellem virksomhedens funktioner. Det kræver tillid fra CEO’en, bestyrelsen, kollegerne og medarbejderne.

 

Læs mere her, og få inspiration til, hvordan du får værktøjskassen i orden.

Datadrevet HR: HR som CFO’ens Business Partner

De dage, hvor HR blev set som virksomhedens sjælesørgere, er for længst forbi. I mange virksomheder er HR rykket ind i direktionen og er blevet business partner på lige fod med Finance. Men det stiller krav til HR om, at de skal kunne bevise den værdi, deres aktiviteter skaber for forretningen – og om at de input, HR giver forretningen, er baseret på mere end mavefornemmelser; HR-indsatsen skal være objektiv og målbar.

Læs mere...

Morgendagens CFO

Rollen som CFO er under hastig forandring. Du skal forstå virksomheden, men også kunne gå forrest og skabe værdi og forretningsudvikling – ligesom nye ansvarsområder kommer til. Heldigvis sidder du som CFO i en unik position til det. Læs her vores bud på morgendagens CFO.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her