Finance IT Services.

Finance IT Services giver dig den rådgivning og assistance, du skal bruge for at øge værdien af krydsfeltet mellem økonomifunktionen og IT – særligt i forhold til optimering, tilpasning og bedre anvendelse af økonomifunktionens mange IT-systemer.

Finance IT Services.

Services hero image
Effektivisering med Process Automation og CFO Toolbox

I Basico Finance IT Services har vi blandt andet fokus på disse værktøjer: Robotics Process Automation og digitaliseringsværktøjer fra CFO Toolbox. Robotteknologien er velegnet til at erstatte nogle af de traditionelle processer i Finance og dermed reducere omkostningerne. 

Digitaliseringsværktøjerne i CFO Toolbox hjælper dig med at effektivisere og sætte strøm til processerne i økonomifunktionen. Finansielle softwareløsninger som en ’software-as-a-service’ (SaaS) i skyen kan frigøre ressourcer i Finance. Samtidig undgår du betydelige omkostninger til investering i et datacenter, inkl. køb og vedligehold af kompliceret hardware og software. 

Kontakt os Basico arrow

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov

Succesfuld ERP-opgradering

For at få succes med et nyt ERP-system er det vigtigt, at implementeringen ikke bliver anset for et IT-projekt uden forankring i forretningsprocesserne og den daglige organisering af arbejdsopgaverne. Finance ejer mange af de processer og arbejdsgange, der bliver påvirket under et ERP-projekt, og derfor er det vigtigt at være grundigt forberedt, når systemet skal opsættes og implementeres i forhold til arbejdsopgaverne og processerne. 

Når vi arbejder med ERP-implementeringer i Basico, tager vi altid udgangspunkt i forretningsprocesserne og din virksomheds unikke forudsætninger. Vores fokus er at finde en løsning, der passer til netop din virksomhed. 

The missing link mellem Finance og IT 

Vi oplever ofte, at der kan være udfordringer i samarbejdet mellem Finance og IT  med god grund. Begge supportfunktioner er højt specialiserede på hver deres komplekse felt, og det kan være vanskeligt at få tydeliggjort behov, udfordringer og mulighederMen det er en skam, da der ligger et stort værdifuldt potentiale for din virksomhed i at sikre, at finansfunktionen er optimalt understøttet af IT. 

Et optimalt teknologisk fundament i Finance sikrer nemlig, at finansfunktionen har overskud til at skabe værdi og indsigt på tværs af forretningen. Derfor har vi oprettet vores serviceline Finance IT Services, der er specialiseret i at agere ’missing link’ mellem finansfunktionen og IT. Vores konsulenter i Finance IT Services har nemlig kompetencer inden for både økonomi og IT, hvilket betyder, at de kender finansfunktionens behov, udfordringer og ønsker – og at de ved, hvordan de kan imødekomme dem. 

I Basicos Finance IT Services kan vi bl.a. hjælpe med ERP-opgradering, process automation, process managementplanning, BI, digitalisering af månedsluk og projektledelse. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette til at tackle udfordringerne i din virksomhed, er du naturligvis meget velkommen til at række ud for en uforpligtende snak. 

portrait image
Events
Se vores
aktuelle
events!
Vi afholder løbende arrangementer som fx webinarer, fyraftensmøder og morgenmøder, hvor vi bl.a. stiller skarpt på procesoptimering, digitalisering og andre højaktuelle emner for supportfunktionerne.
Kan vi hjælpe?
Jacob Poulsen
Jacob Poulsen
Managing Partner

Jacob er Managing Partner og grundlægger af Basico. Han har mere end 20 års erfaring med rådgivning og leverancer til de største danske virksomheder, og han arbejder primært med strategisk rådgivning til CFO’er, optimering af processer og digitalisering af finansfunktionen.

Morten Boldsen
Morten Boldsen
Partner

Morten har været en del af Basico siden 2015, og han har mere end 15 års erfaring fra Basico, Deloitte Consulting, Oticon og ISS. Derigennem har han opbygget en solid ballast ift. finanssystemer, finansiel planlægning og digitalisering af finansprocesser. 

Thomas Malmros
Thomas Malmros
Director

Thomas har været en del af Basico siden 2017. Han har mere end 15 års erfaring med spændet mellem Finance og IT, som han bl.a. har opbygget under sin lange karriere i A/S Dansk Shell. Thomas har fokus på at sikre, at finansfunktionen er optimalt understøttet af IT.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.