Ydelser.

Kernen i Basico er vores dygtige og engagerede konsulenter, der hver især er nøje udvalgt på baggrund af deres kompetencer og erfaring. Vi har specialiseret os inden for seks områder, der alle er centrale for din virksomheds udvikling og vækst: CFO Services, Finance IT Services, Legal Services, GRC Services, Facility Management Services og Human Capital Services.

Vi yder specialiseret, værdiskabende rådgivning til supportfunktionerne og står klar, når du har brug for hjælp med digitalisering, projekter, interimsløsninger og rekruttering. Læs meget mere om vores ydelser herunder.

Basico services

Digitalisering

Det teknologiske fundament er afgørende for, at supportfunktionerne kan møde forretningens behov, og for at din virksomhed får størst mulig værdi ud af jeres supportfunktioner.

Rekruttering

Vi er eksperter inden for Finance, Legal, HRM, Facility Management og Finance IT, og vi kan hjælpe med rekruttering af topledere, mellemledere, funktionelle ledere og specialister.

Rådgivning

Vi tror på, at et stærkt fundament er et afgørende udgangspunkt for en stærk virksomhed i vækst. Derfor har vi fokus på at yde værdiskabende rådgivning til supportfunktionerne.

Interim-services

Værdiskabende interimsløsninger: Når du har brug for en midlertidig løsning, leverer vores kompetente konsulenter den assistance, der hjælper din virksomhed frem til det ønskede mål. Om det er en driftsopgave, projektdeltagelse eller specialistviden, der er brug for, eller komplicerede løsninger inden for SAP, Hyperion, Microsoft Dynamics AX og NAV eller avancerede Excel-løsninger, så får vi dig sikkert i havn.

Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os
Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.