Ydelser.

Kernen i Basico er vores konsulenters mange års erfaring fra erhvervslivet i Danmark og udlandet. Vi har specialiseret os inden for seks områder, der alle understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed. Seks områder, hvor vi yder specialiseret rådgivning til supportfunktionerne og står klar, når du har brug for en midlertidig løsning eller rekrutterer, når du har brug for en fast. Læs meget mere om vores ydelser herunder.

Basico services

Digitalisering

Det teknologiske fundament er afgørende for, at supportfunktionerne kan møde forretningens behov, og for at din virksomhed får størst mulig værdi ud af jeres supportfunktioner.

Basico service image
Basico service image

Interim-services

Værdiskabende interimsløsninger: Når du har brug for en midlertidig løsning, leverer vores kompetente konsulenter den assistance, der hjælper din virksomhed frem til det ønskede mål. Om det er en driftsopgave, projektdeltagelse eller specialistviden, der er brug for, eller komplicerede løsninger inden for SAP, Hyperion, Microsoft Dynamics AX og NAV eller avancerede Excel-løsninger, så får vi dig sikkert i havn.

Rådgivning

Vi tror på, at et stærkt fundament er et afgørende udgangspunkt for en stærk virksomhed i vækst. Derfor har vi fokus på at yde værdiskabende rådgivning til supportfunktionerne.

Basico service image
Basico service image

Rekruttering

Vi er eksperter inden for Finance, Legal, HRM, Facility Management og Finance IT, og vi kan hjælpe med rekruttering af ledere og specialister.

Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.