Facility Management Services

Basico Facility Management Services hjælper din virksomhed med kvalitetsforøgelser og besparelser ved at optimere facility management-området. Vi har god erfaring med at afdække det virksomhedsspecifikke potentiale, gennemgå og udarbejde udbuds- og kontraktmateriale og implementere løsninger.

Kontakt os

Der er kvalitetsforøgelser og store besparelser at hente

Facility management er ofte omkostningstungt med vidtforgrenede områder som ejendomsdrift, vedligehold, sikkerhed, energioptimering, rengøring, intern service, reception, kantine osv.

Optimeringspotentialet er stort, og med den rigtige kortlægning, analyse og optimering kan man typisk opnå en besparelse på op til 15-30% af de nuværende omkostninger, samtidig med at kvaliteten øges.

 

CASE

NY FM-STRUKTUR GIVER ÅRLIGE TOCIFREDE MILLIONBESPARELSER

I samarbejde med Basico opnå­ede Dagrofa-koncernen store besparelser på deres facility management-om­råde og fik samtidig afdækket yderligere optimeringsområder. ”En dygtig forhandler kan måske forhandle en reduktion på 5 % på leverandørkontrakterne, men ved at arbejde med detaljerne og processerne kan du optimere 15-20 %”, siger indkøbschef Martin Thorgaard Nielsen fra Dagrofa om den erfaring, han har gjort sig.
CASE

SDC SKABER VÆRDI MED FACILITY MANAGEMENT

Siden Henrik Buchholt Bachs tiltrædelse som CFO i SDC har omdrejningspunktet været at opbygge en tidssvarende og forretningsorienteret finance og business support-funktionen. Derfor valgte SDC at igangsætte en proces, der skulle lede frem til outsourcing af facility management-området.
CASE

Værdiskabende optimering af facility management-funktionen hos KMD

KMD’s målsætning var at realisere en besparelse på 15% hurtigst muligt. Læs med her, og få indblik i, hvad KMD’s motivation var for at nytænke og udvikle deres facility management-funktion, samt hvordan de kom i mål.

Effektiviser dit FM-workflow med robotter

Facility management-området er ofte præget af et meget fragmenteret systemlandskab.

Komplikationerne er mange, og typisk vil man overveje at lave komplicerede integrationer, hvis det er muligt. Integrationer er dyre, ufleksible og binder kunden tættere til sin FM-leverandør end ønsket samt besværliggør udskiftning af hele FM-opgaven eller blot dele af kontrakten.

I mange tilfælde kan du løse dine udfordringer med et kompliceret FM-systemlandskab ved at implementere Robotics. En robot kan binde dine systemer tættere sammen og frigive FM-ressourcer til at servicere organisationen.

 

AT SLUKKE LYSET
EFTER SIG ER GOD STIL.
AT FÅ ALLE TIL DET ER
FACILITY MANAGEMENT

 

Basico rådgiver om økonomi og jura.
Fra facility management til rekruttering.
Fra CFO services til interimsløsninger.
Basico blev grundlagt i 2003 og rådgiver
de største danske virksomheder.

 

Lisbeth Bau-Madsen

Hvordan kommer du videre?

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvordan Basico kan hjælpe din virksomhed i gang med facility management-optimering, så kontakt Partner Lisbeth Bau-Madsen for mere information eller et uforpligtende møde.

DIGITALISERING AF FM-FUNKTIONEN

Få tilsendt rapporten ”FM-systemer i Danmark – et overblik 2018”, som indeholder:

- Spændende cases fra bl.a. 3d byggeri danmark, DTU og K-Jacobsen A/S
- Systemoversigt
- Leverandørpræsentationer
- 6 gode råd fra leverandørerne til dit digitaliseringsprojekt

Tilmeld dig her