Vores kunder søger ...

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Vi søger løbende dygtige profiler til vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største virksomheder. Her på siden finder du en samlet oversigt over de ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank nederst på siden. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

Director Group Finance

Do you have a natural flair for management, a strong financial acumen and transition experience? Then the role as Director Group Finance at our customer DEAS Group might be something for you.

external-logo Basico job image
Basico job overview image external-logo

Head of Treasury

Kunne du tænke dig at spille en afgørende rolle for finansafdelingen hos en af Danmarks førende ejendomsudviklere og totalentreprenører? Brænder du for treasury-området? Og har du en stærk finansieringsværktøjskasse inden for ejendomme? Så er rollen som Head of Treasury hos vores kunde Nordstern måske noget for dig!

Payroll Manager

Brænder du for ledelse og udvikling af medarbejdere? Og motiveres du af at bidrage til udvikling af digitale og effektive lønprocesser? Så er stillingen som Payroll Manager hos vores kunde Wicotec Kirkebjerg måske noget for dig.

external-logo Basico job image
Basico job overview image external-logo

Finance Business Partner - Large projects

Har du en stærk regnskabsbaggrund, og motiveres du af at være forretningens sparringspartner? På vegne af vores kunde Aarsleff Rail A/S søger vi en Finance Business Partner Large Projects.

Business controller

Brænder du for at være sparringspartner for ledelsen, og har du lyst til at blive en del af en spændende børsnoteret virksomhed, som er udnævnt til Børsen Gazelle-virksomhed 2020, og som bl.a. gennem nylige opkøb har oplevet massiv vækst?

external-logo Basico job image
Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.