Vores kunder søger ...

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Vi søger løbende dygtige profiler til vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største virksomheder. Her på siden finder du en samlet oversigt over de ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank nederst på siden. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

CFO

Drømmer du om at opbygge en finansfunktion helt fra bunden og dermed at sætte dit eget hold? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som har oplevet en stigende vækst på mere end 30% årligt de seneste fem år? Så er det måske dig, vi leder efter til stillingen som CFO hos vores kunde Luxplus ApS i København.

external-logo Basico job image
Basico job overview image external-logo

Senior Group Financial Controller

Do you have a strong professional background, and are you eager to play a key role in orchestrating best-in-class annual reports?

Financial Controller til spændende vækstvirksomhed

Basico job image
Basico job overview image external-logo

Finance Manager til børsnoteret vækstvirksomhed

Måske er det dig, vi leder efter til vores kunde Coor Service Management A/S?

Økonomichef

Er du en stærk hands-on-økonomichef, og vil du være med til at sætte retning og lykkes i fællesskab? Kan du sikre fundamentet i økonomifunktionen og samtidig indgå i det strategiske samarbejde i ledergruppen? Vil du bidrage til den globale cirkulære økonomi?

external-logo Basico job image
Basico job overview image

Group Financial Controller

Er du en stærk regnskabs- og økonomiprofil, og ønsker du en helt central rolle i en koncern i vækst? Som koncern controller hos vores kunde K/S Bregentved bliver du en del af en forretning, der hele tiden nytænker, udvikler og udfordrer eksisterende standarder.

Group Financial Controller

Are you ready to be part of an international group function, get a steep learning curve, and work with ambitious and dedicated colleagues? Do you have a strong professional background, always strive to learn more, and thrive in a high-paced environment?

external-logo Basico job image
Basico job overview image

Finance business partner, ejendoms-udvikling & transaktioner

Er du revisor eller har revisorbaggrund, har du interesse for ejendomme, og vil du være en del af en virksomhed i kraftig vækst? Så er denne nyoprettede stilling med direkte reference til CFO Jan Aarestrup måske din næste spændende karrieremæssige udfordring.

Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.