Vores kunder søger ...

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Vi søger løbende dygtige profiler til vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største virksomheder. Her på siden finder du en samlet oversigt over de ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank nederst på siden. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

Økonomichef

Vil du være en del af en spændende og ambitiøs virksomhed, hvis vision er at øge trygheden i Danmark? Brænder du for lederrollen, og ønsker du ansvar for økonomistyringen og den forretningsmæssige udvikling af en virksomhed med fokus på langsigtede investeringer og almennyttige uddelinger?

external-logo Basico job image
Basico job overview image external-logo

Business controller

Brænder du for at være sparringspartner for ledelsen, og har du lyst til at blive en del af en spændende børsnoteret virksomhed, som er udnævnt til Børsen Gazelle-virksomhed 2020, og som bl.a. gennem nylige opkøb har oplevet massiv vækst?

Finance Director Ramboll Global Support Functions

Do you want to play an important role in setting the strategic direction within international finance management for Ramboll Support Functions? Do you have a strong financial background and a passion for leadership, and do you have strong stakeholder management skills?

external-logo Basico job image
Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.