Vores kunder søger ...

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Vi søger løbende dygtige profiler til vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største virksomheder. Her på siden finder du en samlet oversigt over de ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank nederst på siden. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

Head of FP&A

On behalf of the leading European software company that provides end-to-end solutions to the largest takeaway markets in Europe, Basico is looking for a Head of FP&A. You will get the opportunity to play a critical role in driving performance and impacting decision-making in a dynamic, international and expanding company.

Basico job image
Basico job overview image external-logo

Global Procurement Lead

On behalf of Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) – a global leader in renewable energy infrastructure investments – Basico is looking for a Global Procurement Lead who wants to apply hands-on procurement optimisation knowledge in an exciting position with high exposure to the senior management group.

Finance Manager

Stræber du efter at arbejde i en formålsdrevet virksomhed, hvor investeringer og bæredygtighed går hånd i hånd? På vegne af vores kunde AIP Management P/S (AIP) søger vi en passioneret Finance Manager til at sætte sig i førersædet for den finansielle drift af og rapportering for en række af de selskaber, AIP administrerer.

Basico job image
Basico job overview image

Økonomichef

Vil du stå i spidsen for økonomistyringen i en dynamisk organisation, der sætter dagsordenen på sundhedsområdet? Er du udviklingsorienteret og trives i et miljø præget af vækst og forandring? Så er det måske dig, vi leder efter til at besætte stillingen som økonomichef i Psykiatrifonden.

Head of Business Controlling

On behalf of the worldwide French company Saint-Gobain, Basico is looking for a Head of Business Controlling, Distribution for Saint-Gobain Nordic & Baltic with solid business acumen as well as strong financial and analytical skills to drive finance business partnering.

external-logo Basico job image
Basico job overview image external-logo

Økonomichef

Er du begejstret for økonomistyring og kommerciel udvikling, og kan du løfte økonomifunktionen til næste niveau? På vegne af Atlas Timber & Hardwood ApS søger vi en økonomichef med en solid regnskabsmæssig baggrund og med et kommercielt drive.

Forretningsorienteret Finance Manager

Som Finance Manager får du ansvar for en portefølje af investeringsaktiver, hvor du vil udføre controlling, udarbejde investorrapportering, samt agere sparringspartner for asset management og stakeholders. Herudover får du fokus på at videreudvikle og optimere den konsoliderede investorrapportering, hvor du skal levere indsigtsfuld finansiel status på din porteføljes performance.

Basico job image
Basico job overview image

Kunderådgiver til udlånsteam

Kan du lide at gøre en forskel, og vil du være med til at sikre mere lokal værdi for borgernes penge i hele Danmark? Så søger vi på vegne af KommuneKredit en kunderådgiver til udlånsteamet.

Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.