Vores kunder søger ...

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Vi søger løbende dygtige profiler til vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største virksomheder. Her på siden finder du en samlet oversigt over de ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank nederst på siden. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

FinOps Business Partner til Cloud Cost Management

På vegne af vores kunde Alm. Brand A/S søger vi en FinOps Business Partner. Du bliver en del af selskabet på det nok mest spændende tidspunkt i dennes historie. Fra før at have været et finansielt supermarked skal selskabet nu være 100% fokuseret på sin historiske kerneforretning, forsikring.

Basico job image
Basico job overview image

Head of Facility Management

På vegne af vores kunde, der er del af en international koncern, søger vi en stærk profil til ledelse og udvikling af facility management-området.

Director Special Finance Projects

Har du et strategisk og fremadrettet mindset, ved du, hvordan du navigerer i et tempofyldt og konstant udviklende miljø, og drømmer du om at være med til at præge fremtiden for en dynamisk og global virksomhed med en stærk vækstdagsorden?

Basico job image
Basico job overview image

Controller Compliance & Internal Control

Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.