Campaign side image

Hold dig opdateret.

Insights by Basico er vores ugentlige nyhedsmail, der giver dig den nyeste viden og de vigtigste tendenser fra supportfunktionerne serveret i indbakken. Vi sender dig bl.a. faglige artikler og invitationer til events.

Campaign hero image

Forandringer er et konstant vilkår – ikke mindst i supportfunktionerne, der skal holde sig up to date for at understøtte forretningens behov.

Vi lever i en hyperforanderlig verden, der er i konstant udvikling. Det stiller krav til såvel forretningen som supportfunktionerne, der skal sikre, at virksomheden er klar til at håndtere de nye udfordringer og muligheder, der opstår.

I Insights by Basico får du tilsendt fagligt indhold med substans, så du er opdateret på de vigtigste nyheder og tendenser inden for supportfunktionerne. Vi hjælper dig med at finde vej gennem internetskoven af blogs og buzzwords, så du kun bruger din tid på artikler med relevant indhold og værdi.

De artikler, vi deler med dig i nyhedsmailen, er skrevet af os selv – så vi står 100% på mål for indholdet i dem, og vi lover dig, at vi har tænkt nøje over, at artiklerne skal kunne inspirere og skabe værdi for dig og din virksomhed.

Ud over faglige artikler kan vi finde på at dele links til artikelserier og invitationer til vores events i nyhedsmailen.

Vi håber, at du har lyst til at læse med.

Basico quote Vi talte alt for lidt om det store billede. Vores planlægning handlede for meget om småjusteringer og indeholdt alt for mange detaljer. Det eneste sikre var, at forudsætningerne i budgettet ikke holdt 12-18 måneder senere. Basico quote
Lars Larsen, CFO, Milestone Systems

Insights by Basico giver dig

… din ugentlige vitaminindsprøjtning af faglig inspiration for supportfunktionerne. 

Formålet er at inspirere til udvikling og vækst – og ja – at dele indsigt. De faglige artikler, vi deler med dig, er derfor nøje udvalgt, da vi håber, netop de kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Ud over faglige artikler deler vi artikelserier og invitationer til vores events.

01
Faglige artikler med substans
Som konsulenter er vi ude på opgaver hos nogle af Danmarks største virksomheder, og vi bruger erfaringerne fra projekterne, når vi skriver artikler til dig om aktuelle emner inden for økonomi, jura, human capital, finance IT og facility management.
02
Invitationer til events
I Basico holder vi løbende arrangementer såsom morgenmøder, fyraftensmøder og webinarer. Emnerne spænder vidt – og tæller alt fra digitalisering til foredrag med spændende erhvervsledere. Fælles for vores events er, at deres formål er at skabe værdi for dig.
03
Tilmelding til mailserier
Nogle emner er så interessante, at en enkelt artikel ikke yder dem retfærdighed. Derfor udarbejder vi med jævne mellemrum mailserier for supportfunktionerne om forskellige faglige temaer. I mailserierne linker vi til relevante artikler, videoer og whitepapers.
Byg lidt indsigt.

Vil du guides sikkert igennem ESG-junglen, så du bliver helt skarp på de mange detaljer og krav?

For hvad betyder ESG-agendaen egentlig for dig og din virksomhed? En hel del, faktisk.

Der er nemlig ingen tvivl om, at omverdenens forventninger til virksomheders ansvarlighed er blev skærpet markant de seneste år – miljømæssig og social ansvarlighed er blevet et reelt konkurrenceparameter.

Derfor er ansvarlighed også blevet et vigtigt element ift. omverdenens bedømmelse og værdiansættelse af virksomheden.

I den forbindelse efterspørger flere og flere investorer og analytikere ikke-finansielle data, når de skal vurdere virksomheders samfundsansvar. Og ESG er kort fortalt et svar på den efterspørgsel.

Der findes endnu ikke en fælles standard for ESG eller for, hvilke nøgletal der skal indgå i værdiansættelsen af en virksomhed, men der er retningslinjer på vej fra EU.

Derfor er det formentlig et spørgsmål om tid, før din virksomhed skal leve op til specifikke ESG-krav.

Men … ro på.

Ikke alt er nyt; der er mange elementer fra den eksisterende rapporteringsproces, som kan genbruges for at kunne imødekomme ESG-kravene.

Skriv dig op til Insights by Basico for at få lidt mere indsigt …

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.