insights article

Sæt strøm til årsafslutningen

Få inspiration
Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken.
Del artikel
Morten Bille
Senior Partner

2019 melder snart sin ankomst! Du skal i gang med årsafslutningen og klargøring til årsrevisionen. Der er mange opgaver i denne forbindelse, men ofte begrænsede ressourcer til rådighed. Det er ikke nu, du ønsker at modtage en kritisk opsigelse fra en i finans-teamet, og influenza og pludselig opstået sygdom skal også fravælges – men det er man jo desværre ikke herre over.

Del artikel

Samtidig har du måske et ønske om at skabe et bedre overblik over processen og lukke hurtigere med større præcision, så tiden kan bruges mere produktivt. Et ønskescenarie, der kræver endnu flere ressourcer end dem, der er tilgængelige. Virkelighedens pil peger dog på, at omkostningerne skal ned, så nyansættelser og opnormeringer står ikke umiddelbart lige for. Svaret bliver derfor more for less, men hvordan?


Ønskescenariet er inden for rækkevidde

Foruden årsafslutningen udfører Finance mange opgaver, der parallelt med HR-tilgangen kan skabe effektivisering ved digitalisering. Tidens digitale løsning er software, der kan automatisere størstedelen af Finances processer og procedurer.

2019 bør være året, hvor du overvejer, hvordan du kan effektivisere nogle af de mest repetitive opgaver ved hjælp af cloud-baserede løsninger eller robotter.

Du bør stille dig selv disse to vigtige Finance-spørgsmål:

1. Hvordan håndterer I processerne?

2. Bruger I ressourcerne rigtigt?


Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten

Med den rigtige automatiseringsløsning for din virksomhed bliver det muligt at dedikere op til 85 % af tiden til vigtigere opgaver til gavn for forretningen.

Automatisering af årsrapporten og Finances processer:

  • Minimerer risikoen for fejl.
  • Sikrer effektivitet i processerne.
  • Gør det lettere at overvåge processerne i Finance.
  • Giver et overblik over, hvem der har gjort hvad hvornår – og hvilke opgaver der skal prioriteres.

Det bliver også nemmere at udarbejde imponerende præsentationer og dashboards. Og så er der desuden penge at spare på revisionen.

Morten Bille
Morten Bille
Senior Partner
Gør det – nu!
Jo før du får implementeret den rigtige løsning, jo hurtigere er det muligt for dig at effektivisere Finances opgaver, og jo hurtigere får du en kvalitetsforbedret årsafslutning.
Hos Basico kan vi hjælpe dig med gode råd, at finde den rigtige automatiseringsløsning, implementering og uddannelse af dine medarbejdere. Kontakt os og hør mere.
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.