CFO Services.

Basico er CFO’ens trusted advisor – og supplier. Vi understøtter både drift og udviklingen af Finance samt rollen som forretningens Business Partner inden for økonomistyring, controlling og regnskab.

CFO Services.

Services hero image
Rådgivning der skaber værdi

Basico CFO Services hjælper CFO’en med at udvikle økonomifunktionen gennem kvalificeret sparring. Vi yder rådgivning på strategisk niveau igennem processen ”CFO-dialog”, og vbaserer vores rådgivning på mange års erfaring med drift og udvikling af økonomifunktionen. 

Vi ved, at hver virksomhed og hver finansfunktion har unikke omstændigheder og udfordringer. Derfor sætter vi en ære i at forstå og møde din virksomheds aktuelle behov, så vores rådgivning gør en reel forskel og skaber værdi.

Kontakt os Basico arrow

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov

Rekruttering og interims- løsninger til Finance

Basico er klar til at hjælpe, uanset om du har et midlertidigt eller permanent behov for nye menneskelige ressourcer. Er der et midlertidigt behov i økonomiafdelingen, kan vi hjælpe CFO’en ved at stille konsulenter med de rette kompetencer og den rette erfaring til rådighed til opgaven. 

Derudover kan vi hjælpe dig som CFO med at finde og fastansætte den helt rigtige kandidat, når du har en ledig stilling i finansfunktionen. Vi forstår de opgaver og udfordringer, som den nye medarbejder skal være med til at løfte, og vi har et stort netværk af kvalificerede kandidater. Vi kan stå for enten hele rekrutteringsprocessen eller dele af den. 

Basico quote
Basico quote
Konstante forandringer er en rammebetingelse. Basico quote
Der er ingen tvivl om, at det er afgørende at stå stærkt som finansfunktion, hvis du skal være rustet til at navigere i en konstant og hurtigt foranderlig verden. Netop forandringerne og hastigheden af dem er en af CFO’ens helt store udfordringer – og en af de ting, der kan forandre den måde, vi arbejder på i Finance.
- Christian Baltzer, tidl. CFO i Danske Bank

Et stærkt fundament …  

Finance er i konstant forandring. Digitalisering, udvikling i forretningen og ændringer i samfundet er blot nogle af de ting, der kan være katalysatorer for forandringer i finansfunktionen. Samtidig er der et konstant væld af mere eller mindre relevant ’støj’ at forholde sig til i form af buzzwords og nye tendenser – og det kan være vanskeligt at sortere skidt fra kanel. 

I Basico tror vi på, at det er afgørende, at såvel Finance som resten af virksomheden hviler på et stærkt fundament. Og netop det stærke fundament er udgangspunktet for den måde, hvorpå vi arbejder med udvikling af finansfunktionen. 

Vi kan bl.a. hjælpe dig med at optimere processen for månedsluk/fast close, digitalisering af finansfunktionen, projektledelse, procesoptimeringfinance business partnering, management information, reporting og business intelligence samt rådgive om regnskabsregler i praksis. 

portrait image
Payroll
Er der plads
til forbedring af
lønfunktionen?
Vi har dig.

Styrk din forretning med stærke insights

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken.
Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

event registration image
Mød
CFO Services.
Anders Olesen
Anders Olesen
Senior Partner

Anders har været partner i Basico siden 2009, og fra 2013 til 2018 har Anders stået i spidsen for det internationale Beyond Budgeting-netværk. Anders har en baggrund som statsautoriseret revisor og har mere end 15 års erfaring fra forskellige ledelses- og finance-positioner i globale industrivirksomheder.

Henrik Dahlgaard
Henrik Dahlgaard
Senior Partner

Henrik har ydet rådgivning inden for CFO Services siden 2007. Forud for det har Henrik mere end 15 års erfaring med ledelse, forretningsudvikling og økonomistyring fra store danske og internationale virksomheder.

Morten Bille
Morten Bille
Senior Partner

Morten har mere end 15 års erfaring fra Basico og PwC. Derigennem har han opbygget en solid ballast, hvad angår effektivisering og digitalisering af finansprocesser.

Casper Oxlund-Mariegaard
Casper Oxlund-Mariegaard
Partner

Casper har mange års erfaring med rådgivning på CFO-området. Han har været i Basico siden 2006, og forud for det har han mere end 15 års erfaring med Finance og ledelse fra virksomheder som Deloitte, Valor og Day Birger et Mikkelsen.

Henrik Schøtt Kjærgaard
Henrik Schøtt Kjærgaard
Partner

Henrik er i foråret 2022 indtrådt som partner og har mere end 20 års erfaring inden for CFO Services med fokus på processer, systemer og organisering inden for løn og HR. Områder, vores kunder oplever stiger i kompleksitet i takt med, at de vokser eller bliver mere internationale.

Mikkel Harloff-Helleberg
Mikkel Harloff-Helleberg
Partner

Mikkel har en baggrund som statsautoriseret revisor og mere end 15 års erfaring med at styrke og optimere Finance.

Morten  Virenfeldt Nielsen
Morten Virenfeldt Nielsen
Partner

Morten har mere end ti års erfaring at trække på inden for Finance, hvor han har arbejdet for virksomheder som GN ReSound og Polen Invest A/S.

Maj Uggerhøj
Maj Uggerhøj
Partner

Maj har en baggrund fra både konsulentbranchen og den finansielle sektor. Hun har derfor et solidt fundament som rådgiver med erfaring i at levere konsulentydelser til finansielle og kommercielle kunder med fokus på bl.a. strategi og projektleverance. Maj er bl.a. medudvikler af Basico Change Model, der, som navnet antyder, er basis for at hjælpe kunderne med deres forandringsprojekter.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.