CFO Services.

CFO Services i Basico hjælper virksomheder med drift og optimering af økonomifunktionen.

 

Uanset hvad dit behov er, kan vi hjælpe dig godt fra start og sikkert i mål, og vi leverer både operationel og interim assistance med fokus på fremtidens økonomifunktion. 

CFO Services.

Services hero image
CFO ydelser til enhver situation

Sygdom og kritiske opsigelser kommer aldrig på et godt tidspunkt. Hvis du har et midlertidigt – og måske pludseligt opstået behov for ekstra kompetencer til CFO Services og rådgivning til økonomifunktionen, kan vi med kort varsel stille dygtige og erfarne konsulenter til rådighed. På den måde sikrer vi, at driften kan fortsætte, uden at du taber momentum.

Som en sidegevinst finder vores konsulenter ofte optimeringspotentialer, der kan forbedre dine processer. Hvis du har en ledig stilling i økonomifunktionen, kan vi desuden hjælpe med at finde og fastansætte den helt rigtige kandidat. 

Kontakt os Basico arrow

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov

Forandringer i finans?

Hvis du har behov for at forandre og udvikle økonomifunktionen, kan vi også hjælpe. Vores CFO konsulenter kan indgå på alle niveauer og i forskellige roller i dine forandringsprojekter. Vi bringer vores faglighed i spil, så du finder frem til de rigtige løsninger. 

Med udgangspunkt i Basico Change Model kan vi hjælpe jer med at designe den rigtige forandringsproces, og vi kan bidrage med projektledelse, koordinering m.v. 

Vores tilgang er at involvere så mange af dine egne medarbejdere i forandringsprojektet som muligt. På den måde opnår du nemlig det største engagement, den bedste forankring og de mest varige løsninger. For at gøre det muligt påtager vi os gerne midlertidigt dine medarbejderes faste driftsopgaver. 

Basico quote
Basico quote
Vi har et CFO-område med mennesker, der er pragmatiske og handlende. Så de er ikke til lange PowerPoint-præsentationer. Basico quote
Det skal være håndgribeligt. Vi har derfor fået hjælp til at facilitere snakken om, hvor vi gerne vil hen med udgangspunkt i hverdagen og det gode, der kan bygges videre på.
- Thomas Dyhrberg Nielsen, CFO i Danica Pension

Gå på opdagelse i CFO Services

ESG Reportering Services 
Skal du begynde på ESG-rapportering? Vi kan assistere dig med at udføre 'double materiality assessment', udforme, implementere og konsolidere hele processen for ESG-rapportering.

Payroll Services 
En af de mest essentielle funktioner i enhver virksomhed med ansatte er lønadministration. Vi tilbyder en række payroll services, og kan hjælpe dig med at udvikle, optimere og aflaste lønfunktionen. 

Transformation Services 
Vi driver og forankrer større organisatoriske forandringer i kundernes finansfunktioner. Vores rammeværktøj er Basico Change Model, hvor vi følger forandringerne helt i mål, og skaber resultater. 

Finance Compliance 
Vi leverer rådgivning inden for finance compliance, herunder verificering af bogføringens kvalitet, opfyldelse af rapporteringskrav for børsnoterede selskaber, vurdering af risici samt design og implementering af interne kontrolsystemer.

Interim Services 
Søger du en interim konsulent, og har du et akut behov? Vi leverer interim services, der hjælper din virksomhed med at nå jeres ønskede mål. 

Rekruttering 
Vi kan tilbyde ekspertise, når du fx har brug for hjælp til at rekruttere kandidater inden for økonomi og finansiel IT. 

Udvikling og rådgivning til økonomifunktionen

Vi kan hjælpe dig med at udvikle og rådgive økonomifunktionen, så den understøtter din virksomheds strategi. Det gør vi som CFO’ens fortrolige rådgiver og samarbejdspartner – og med udgangspunkt i vores CFO Roadmap. 

Vores CFO ydelser til økonomifunktionen omfatter blandt andet: 

Vi går på arbejde hver dag for at gøre økonomiafdelingerne bedre – vi kalder det Beyond Business Support – og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Tøv ikke med at række ud, hvis du vil høre mere. 

portrait image
Payroll
Er der plads
til forbedring af
lønfunktionen?
Vi har dig.

Styrk din forretning med stærke insights

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken.
Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

event registration image
Mød
CFO Services.
Anders Olesen
Anders Olesen
Senior Partner

Anders har været partner i Basico siden 2009, og fra 2013 til 2018 har Anders stået i spidsen for det internationale Beyond Budgeting-netværk. Anders har en baggrund som statsautoriseret revisor og har mere end 15 års erfaring fra forskellige ledelses- og finance-positioner i globale industrivirksomheder.

Henrik Dahlgaard
Henrik Dahlgaard
Senior Partner

Henrik har ydet rådgivning inden for CFO Services siden 2007. Forud for det har Henrik mere end 15 års erfaring med ledelse, forretningsudvikling og økonomistyring fra store danske og internationale virksomheder.

Morten Bille
Morten Bille
Senior Partner

Morten har mere end 15 års erfaring fra Basico og PwC. Derigennem har han opbygget en solid ballast, hvad angår effektivisering og digitalisering af finansprocesser.

Casper Oxlund-Mariegaard
Casper Oxlund-Mariegaard
Senior Partner

Casper har mange års erfaring med rådgivning på CFO-området. Han har været i Basico siden 2006, og forud for det har han mere end 15 års erfaring med Finance og ledelse fra virksomheder som Deloitte, Valor og Day Birger et Mikkelsen.

Henrik Schøtt Kjærgaard
Henrik Schøtt Kjærgaard
Partner

Henrik er i foråret 2022 indtrådt som partner og har mere end 20 års erfaring inden for CFO Services med fokus på processer, systemer og organisering inden for løn og HR. Områder, vores kunder oplever stiger i kompleksitet i takt med, at de vokser eller bliver mere internationale.

Mikkel Harloff-Helleberg
Mikkel Harloff-Helleberg
Partner

Mikkel har en baggrund som statsautoriseret revisor og mere end 15 års erfaring med at styrke og optimere Finance.

Morten  Virenfeldt Nielsen
Morten Virenfeldt Nielsen
Partner

Morten har mere end ti års erfaring at trække på inden for Finance, hvor han har arbejdet for virksomheder som GN ReSound og Polen Invest A/S.

Maj Uggerhøj
Maj Uggerhøj
Partner

Maj har en baggrund fra både konsulentbranchen og den finansielle sektor. Hun har derfor et solidt fundament som rådgiver med erfaring i at levere konsulentydelser til finansielle og kommercielle kunder med fokus på bl.a. strategi og projektleverance. Maj er bl.a. medudvikler af Basico Change Model, der, som navnet antyder, er basis for at hjælpe kunderne med deres forandringsprojekter.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.