Rådgiv-
ning.

Vi tror på, at et stærkt fundament er et afgørende udgangspunkt for en stærk virksomhed i vækst. Derfor har vi fokus på at yde værdiskabende rådgivning til supportfunktionerne. 

Rådgiv-
ning.

Services hero image
Rådgivning med udgangs- punkt i din virksomheds behov

Vi sørger for, at dine udfordringer bliver mødt med forslag til løsninger, der giver synlige og brugbare resultater. Vi kalder det Beyond Business Support, fordi vi forstår hele forretningen og skaber løsninger, der skaber værdi på tværs af virksomheden. 

Vi hjælper bl.a. med rådgivning ift. økonomistyring, økonomifunktionens IT-løsninger, de juridiske processer, CFO Road Map, ERP-projekter, strategier og meget andet. Uanset forretningsområdet giver vores konsulenter dig den rådgivning, der skaber værdi og succes for dig og din virksomhed. 

Kontakt os Basico arrow

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov.

Specialiseret rådgivning til support- funktionerne

Kernen i Basico er vores dygtige konsulenter, der har mange års erfaring fra erhvervslivet i Danmark og udlandet. Vi har specialiseret os i at yde værdiskabende rådgivning til supportfunktionerne, da netop supportfunktionerne understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed.

Derfor arbejder hver af vores fem servicelines – CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Human Capital Services og Facility Management Consulting – alle som én på den samme mission: at gøre supportfunktionerne til en succes. 

Basico quote
Basico quote
Når man skal digitalisere, automatisere og simplificere, er det altafgørende, at man har en samarbejdspartner, man kan stole på. Basico quote
- Niels Hjort Rotendahl, CFO, VP Securities

Beyond PowerPoint …

Som konsulenter har vi set et væld af strategier og løsningsforslag, der aldrig kommer videre end PowerPoint-præsentationen. Når vi indgår et samarbejde med dig og din virksomhed, er det vigtigt for os, at vi forstår din virksomheds unikke situation og behov. Det er nemlig nødvendigt, hvis vi skal levere værdiskabende rådgivning og løsninger, der ikke kun ser gode ud på papiret, men som kommer til at leve på tværs af forretningen. 

Derfor er dialog og samarbejde udgangspunktet for den måde, vores konsulenter arbejder på. Det er vigtigt for os at være nærværende – både bogstaveligt talt og i overført betydning. Ved at være fysisk til stede lærer vi organisationen at kende i dybden, og ved at være nærværende over for dig og dine kolleger sikrer vi os, at vi får stillet de rigtige spørgsmål og får hjulpet med det rigtige. 

Vi lover at levere ’Beyond Business Support’, og det løfte har vi tænkt os at indfri. Det betyder, at rådgivning er en del af pakken – hvad enten du specifikt rækker ud til os for rådgivning eller kontakter os for at få hjælp med et projekt eller en interimsløsningVi har sat os for at skabe værdi for din virksomhed, og derfor lover vi dig, at vi altid deler vores observationer og anbefalinger med dig, uanset hvilken type af opgave vi hjælper dig med. 

portrait image
Værktøj
Strategy map
– et vigtigt
element i din
strategi-
implementering.
Basico har udviklet værktøjet Strategy Map, som vi anvender, når vi hjælper virksomheder med at gøre deres strategi håndgribelig og operationelt praktisk.

Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews. 

event registration image
Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.