Workshop

IFRS16 OG HOUSE OF CONTROL

Få overblik og tag kontrol over jeres leasingforpligtelser

 

Når CFO’en indtræder i en ny stilling, har vedkommende sjældent et overblik over sine forpligtigelser.

På dette fyraftensmøde tager vi udgangspunkt i en case fra Basefit.ch, og vi går et spadestik dybere i forhold til de udfordringer, som CFO’en kan møde i forhold til IFRS16 og de regler, der er sat for værdifastsættelse og leasingforpligtelser.

Efterfølgende tager vi et nærmere kig på House of Control og får en præsentation af deres platform Complete Control, der hjælper med at skabe oversigt, kontrol og styring af kunders samlede aktiver, aftaler og forpligtelser.

Ligesom resten af Basicos CFO-toolbox, så kræver implementeringen af House of Control ikke et kompliceret forløb, der involverer IT-afdelingen. Løsningen er kendetegnet ved, at den hurtigt kan tages i brug, er let at forankre i Finance og derved skaber hurtig return-on-investment.

Den 14. marts 2019
Kl. 15.00 - 16.30
Basico P/S, Philip Heymans Alle 3, 5., Hellerup

Agenda:

Kl. 15:00 – 15:10                                           

Introduktion v. Morten Bille, Partner i Basico

Kl. 15:10 – 15:45   

IFRS16 v. Mikkel Harloff-Helleberg, Director i Basico

Kl. 15:45 – 16:20   

Introduktion af Complete Control v. Lars Hoffmann, salgsdirektør i House of Control

Kl. 16:20 – 16:30    

Evt. spørgsmål

Kl. 16:30   

Afslutning

 

Når du tilmelder dig Basicos nyhedsmail, indsamler Basico oplysninger om dig. I vores Privacy Policy kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Du kan finde vores Privacy Policy her.

 Skab oversigt, kontrol og styring af kunders samlede aktiver, aftaler og forpligtelser.

Morten Bille

VIL DU VIDE MERE?

Morten Bille, Partner i Basico, er ordstyrer på mødet. Du er velkommen til at kontakte ham, hvis du har spørgsmål til agendaen eller ønsker yderligere information.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her