Tilmeld dig mailserien
om strømlining af Finance

 

 

Vi sætter fokus på effektivisering og strømlining af finansfunktionen.

Skriv dig op her på siden, og modtag vores nye mailserie, der er fyldt med konkrete input og spændende cases.

Vil du høre mere om, hvor let det er at gøre lukkeprocesserne og andre almindelige arbejdsprocesser i Finance digitale? Så tilmeld dig vores mailserie om effektivisering og strømlining af Finance.

Vi lover at kvittere med spændende cases og konkrete eksempler på, hvordan du kan optimere processerne i Finance.

I den første mail i serien får du fx 15 specifikke råd til at effektivisere processen for månedsluk – skriv dig op nu, og få mailen inden for få minutter.

 

 

Har du spørgsmål?

Kontakt os for at høre mere på info@basico.dk

 


Samtykke & Privacy Policy

Samtykke: Ved tilmelding til Basicos nyhedsmail accepterer du markedsføring på mail, ligesom din mail kan blive brugt til markedsføring på sociale medier. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig igen. 
Når du tilmelder dig Basicos nyhedsmail indsamler Basico oplysninger om dig. I vores Privacy Policy kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Du kan finde vores Privacy Policy her.

Månedsluk på distancen

Kom til virtuelt fyraftensmøde!

Vi afholder løbende virtuelle fyraftensmøder, hvor vi demonstrerer værktøjerne i Basicos CFO Toolbox live. Fælles for de værktøjer, vi præsenterer dig for, er, at der ikke er tale om komplicerede projekter, som kræver involvering fra IT-afdelingen.

Læs mere her