Få ti gode råd om fastholdelse


Det er både besværligt og dyrt at have en høj medarbejderomsætning. Men hvordan får du medarbejderne til at vælge din virksomhed til, når mange andre står på spring og lokker med de samme attraktive arbejdsvilkår som dig?

Få ti gode råd om fastholdelse direkte i indbakken


Der er kamp om medarbejderne på det danske arbejdsmarked, og de traditionelle måder at tænke fastholdelse på kan ikke længere stå alene, når nye generationer er på vej ind på arbejdsmarkedet med helt andre værdier og ønsker til deres arbejdsliv og karriere.


Men hvad pokker stiller du op, når det ikke er nok med en god løn, en flot titel og en klar karrierevej?

De nye generationer er ikke interesseret i at føle sig fastholdt, og der skal mere til end økonomiske eller materielle incitamenter for at få dem til at blive i din virksomhed.

Du er nødt til at forstå, hvad der motiverer medarbejderne, hvis du skal lykkes med at engagere dem og fastholde dem.

Derfor har Basico udarbejdet ti gode råd til, hvordan du kan tage din fastholdelsesstrategi til næste niveau.

Du kan få dem direkte i indbakken ved at tilmelde dig her.


“Employees are a company's greatest asset – they're your competitive advantage. You want to attract and retain the best; provide them with encouragement, stimulus, and make them feel that they are an integral part of the company's mission.”

Anne M. Mulcahy

Lykke Pedersen

Har du brug for sparring?

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at rekruttere, fastholde og styrke din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Du er meget velkommen til at kontakte Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med fastholdelse, coaching, assessments, transition og rekruttering af specialister og ledere.

Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her