Vi skaber kontakt til de kvalificerede økonomer og jurister, du har brug for i udviklingen af din virksomhed. Når din virksomhed har en ledig stilling inden for økonomi, legal services eller Finance IT, sikrer vi den rette kandidat til jobbet. Hos os tæller erfaring.

Search & Selection Services

Vi formidler jobs – og skaber kontakt mellem kvalificerede ansøgere og spændende virksomheder.

Search & Selection / Rekruttering

Vi er specialiserede i at rekruttere specialister og ledere inden for CFO’ens område. Vi udfører rekrutteringer inden for alle vores servicelines. Vi hjælper bl.a. vores kunder med at rekruttere følgende profiler:

Group Financial Controller
Financial Controller
Business Controller
Cost Controller/Produktionscontroller
Business Analyst/BI Analyst
Finance Manager/Økonomichef/Regnskabschef
Tax Consultant/Tax Manager
Head of Finance
CFO
Jurist/Legal Advisor
Governance, Risk & Compliance

Til Kandidater

Vi søger løbende dygtige økonomer og jurister på vegne af vores kunder, der stadig oftere vælger at lægge rekrutteringsopgaven over til Basicos erfarne rekrutteringsafdeling. Erfaring tæller – også når vi rekrutterer for andre virksomheder.

Du er meget velkommen til at lægge dit CV i vores emnebank eller til at se nærmere på vores ledige stillinger her, hvis du er interesseret i en karriere hos Basico.

Vi møder årligt 600+ kandidater inden for CFO'ens område

Vi har mange års erfaring i at finde og rekruttere lige præcis den specialiserede profil, du står og mangler i din økonomifunktion. Vi kender og forstår CFO´ens og økonomifunktionens udfordringer og er ikke bange for at udfordre dig og organisationen. Vi lægger vægt på værdiskabende relationer til både virksomheder og kandidater og har været i dette marked i over 10 år – det har resulteret i et stort netværk ligesom vi har kontakt til de rette kandidater.

Kontakt os på info@basico.dk / 702 703 71, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med

Vi skaber kontakt mellem kvalificerede ansøgere og din virksomhed

Vi skaber kontakt mellem kvalificerede ansøgere og din virksomhed

Vi udfører rekrutteringer inden for alle vores servicelines, når din virksomhed har behov for en fastansættelse. Vi har ekspertisen til at finde den rigtige person til den rigtige stilling.

Vi sikrer den rette kandidat til jobbet og det rigtige job til alle kandidater

Vi sikrer den rette kandidat til jobbet og det rigtige job til alle kandidater

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder inden for økonomi, legal services eller finance IT? Vi udfører rekrutteringer inden for alle vores servicelines, når du har behov for en fastansættelse.

Basico har tidligere hjulpet os med at finde en Tax Manager og en BI Analyst ved hjælp af Search. Så da vi skulle genbesætte stillingen Head of Accounting, var det naturligt for os at vælge Basico, da vi har stor tiltro til deres solide erfaring med at finde specialister og ledere inden for CFO'ens område.
Britt Jørgensen HR Manager hos Clipper Group
Kontorrobotter er fremtiden

Vil du se, hvordan kontorrobotter i fremtiden vil revolutionere supportfunktionerne? Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få 5 videoeksempler på, hvorfor robotter er fremtiden, og hvordan de kan gøre dig mere effektiv og understøtte dig i dit arbejde.

Tilmeld dig her