Hos Basico har vi megen erfaring med transitionsprocesser og tilbyder rådgivning og assistance, når din virksomhed har behov for at sadle om.

Transition

Vi hjælper din virksomhed med at planlægge og udarbejde transformationsprojekter, og vi sørger for, at ledelsen er klædt på til opgaven. For os er det vigtigt at sikre en succesfuld implementering, hvorfor vi er med hele vejen.

  

Vi sørger for at ledelsen er klædt på til opgaven

Rådgivning

Forandring og transition er to væsentlige begreber på et krævende arbejdsmarked. Kort fortalt er en forandring en ydre påvirkning, mens en transition er en indre tilpasning på den påvirkning. I vores arbejdsliv kan transitioner påvirke vores motivation og effektivitet.

Derfor tilbyder vi i Human Capital Services professionel rådgivning med udgangspunkt i din virksomheds aktuelle eller fremtidige udfordringer med henblik på at sikre den mest optimale løsning for jer.

Outplacement

Har din virksomhed, i mødet med downturn, været nødsaget til at afskedige dygtige medarbejdere? Så kan et outplacementforløb hos Basico være relevant for din situation. Opsigelser er en uundgåelig del af enhver virksomheds udvikling. Samtidig er det en alvorlig sag for de medarbejdere, der berøres. Med et veltilrettelagt outplacementforløb hjælper virksomheden en opsagt medarbejder videre i karrieren. Vi har et indgående kendskab til jobmarkedet og betydelig erfaring med rådgivning og coaching af både ledere og medarbejdere.

Med et outplacementforløb hos Basico tager vi altid udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og behov, og vi går fokuseret og personligt til opgaven. Vores vigtigste succeskriterie er at hjælpe den enkelte godt videre.

Organisationer, der sætter deres medarbejdere I centrum for forandringen, har markant større chance for at skabe succesfulde resultater.

 6 grunde til, der opstår udfordringer mellem ledere og medarbejdere

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor der opstår udfordringer mellem ledere og medarbejdere?
Udfordringer, som har en negativ indflydelse på vores arbejdsliv, og som kan resultere i et forhøjet stressniveau, mindsket produktivitet og kvalitet. Ønsker du at få et indblik i dem, så du fremover kan arbejde proaktivt med de faktorer, der ligger til grund for, at mange oplever, at arbejdsglæden daler?

 

Lykke Pedersen

Kontakt os

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

FÅ TI GODE RÅD TIL AT FASTHOLDE DINE MEDARBEJDERE


Det er vigtigt, at du skaber attraktive arbejdsvilkår, hvis du ønsker at fastholde dine medarbejdere. Men de traditionelle måder at tænke fastholdelse på kan ikke længere stå alene.

Basico har udarbejdet ti gode råd til, hvordan du fastholder de nye generationer i din virksomhed. 

Ja tak - jeg vil gerne have de ti gode råd