Vi formidler jobs mellem kvalificerede ansøgere og spændende virksomheder

Search & Selection

Vi skaber kontakt til de kvalificerede økonomer, jurister og HR specialister, du har brug for i udviklingen af din virksomhed. Når din virksomhed har en ledig stilling inden for økonomi, legal services, HR eller Finance IT, sikrer vi den rette kandidat til jobbet. Hos os tæller erfaring.

Search & Selection/Rekruttering

Vi er specialiserede i at rekruttere specialister og ledere inden for CFO’ens område. Vi udfører rekrutteringer inden for alle vores servicelines. Vi hjælper bl.a. vores kunder med at rekruttere følgende profiler:

Group Financial Controller
Financial Controller
Business Controller
Cost Controller/produktionscontroller
Business Analyst/BI Analyst
Finance Manager/økonomichef/regnskabschef
Tax Consultant/Tax Manager
Head of Finance
CFO
Jurist/Legal Advisor
Governance, Risk & Compliance
HR-specialister

Til Kandidater

Vi søger løbende dygtige specialister på vegne af vores kunder, der stadig oftere vælger at lægge rekrutteringsopgaven over til Basicos erfarne rekrutteringsafdeling. Erfaring tæller – også når vi rekrutterer for andre virksomheder.

Du er meget velkommen til at lægge dit CV i vores emnebank eller til at se nærmere på vores ledige stillinger her, hvis du er interesseret i en karriere hos Basico.

Vi møder årligt 600+ kandidater

Vi har mange års erfaring i at finde og rekruttere lige præcis den specialiserede profil, du står og mangler til din økonomi-, legal- eller HR-funktion. Vi kender og forstår funktionernes udfordringer og er ikke bange for at udfordre dig og organisationen. Vi lægger vægt på værdiskabende relationer til både virksomheder og kandidater og har været i dette marked i over 10 år – det har resulteret i et stort netværk, ligesom vi har kontakt til de rette kandidater.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Nye talenter er nøglen til fremtidens supportfunktioner

Vi skaber kontakt mellem kvalificerede ansøgere og din virksomhed

Vi skaber kontakt mellem kvalificerede ansøgere og din virksomhed

Vi udfører rekrutteringer inden for alle vores servicelines, når din virksomhed har behov for en fastansættelse. Vi har ekspertisen til at finde den rigtige person til den rigtige stilling.

Vi sikrer den rette kandidat til jobbet og det rigtige job til alle kandidater

Vi sikrer den rette kandidat til jobbet og det rigtige job til alle kandidater

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder inden for økonomi, legal services eller finance IT? Vi udfører rekrutteringer inden for alle vores servicelines, når du har behov for en fastansættelse.

Lykke Pedersen

Kontakt Lykke

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

Gitte Hjortskov Larsen

Kontakt Gitte

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Senior Recruitment Manager Gitte Hjortskov for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i de specifikke forhold i din virksomhed og skræddersyr den ideelle løsning for dig.

Bjarke Reffstrup

Kontakt Bjarke

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Senior Recruitment Manager Bjarke Reffstrup for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i de specifikke forhold i din virksomhed og skræddersyr den ideelle løsning for dig.

FÅ TI GODE RÅD TIL AT FASTHOLDE DINE MEDARBEJDERE


Det er vigtigt, at du skaber attraktive arbejdsvilkår, hvis du ønsker at fastholde dine medarbejdere. Men de traditionelle måder at tænke fastholdelse på kan ikke længere stå alene.

Basico har udarbejdet ti gode råd til, hvordan du fastholder de nye generationer i din virksomhed. 

Ja tak - jeg vil gerne have de ti gode råd