Vi skaber kontakt mellem kvalificerede medarbejdere og spændende virksomheder.

Search & Selection

Når du skal rekruttere en mellemleder eller specialist, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Kompetencer, erfaring og personlighed skal passe til både stillingen og din virksomhed, og det er aldrig nogen simpel opgave at finde det helt rette match.
Hos Basico har vi både erfaringen, kompetencerne og netværket til at finde og udvælge de medarbejdere, der sikrer din virksomheds fortsatte udvikling og vækst.

Vi er eksperter inden for Finance, Legal Services, HR, Facility Management og Finance IT Services, og vi kan hjælpe med rekruttering af mellemledere, funktionelle ledere og specialister til virksomheder inden for alle brancher i hele Danmark.

 

Det betyder, at vi bl.a. kan finde din næste:

 • Group Financial Controller
 • Financial Controller
 • Business Controller
 • Cost Controller/produktionscontroller
 • Business Analyst/BI Analyst
 • Finance Manager/økonomichef/regnskabschef
 • Tax Consultant/Tax Manager
 • Jurist/Legal Advisor
 • Governance, Risk & Compliance-specialist
 • HR-specialist
 • Facility Management-specialist/teamleder
 • Finance IT-specialist/teamleder
 • Finance Business Partner

Vores ekspertise er din fordel

Vores udgangspunkt er en dyb faglighed, forretningsforståelse og et indgående kendskab til markedet. Når vi skal indkredse det helt rette felt af kvalificerede og motiverede kandidater, trækker vi både på egen erfaring fra de interne supportfunktioner og fra mange års virke som rekrutteringskonsulenter.

Det betyder, at vi vurderer kandidaterne såvel med vores rekrutteringsfaglige ekspertise som med den specifikke faglighed, der er relevant for den konkrete stilling – så det er fx en uddannet revisor, der vurderer kandidatfeltet, når vi skal finde din næste controller.

Vi sætter en ære i at forstå dine behov

Der ligger altid en grundig foranalyse til grund for vores rekrutteringer. Det er vigtigt for os, at vi har en fælles forståelse for din virksomhedsprofil og for kandidatprofilen, så vi er sikre på, at vi kan præsentere dig for et kvalificeret og motiveret kandidatfelt – og at vi i sidste ende finder det helt rette match.

Vi har mange års erfaring i at finde og rekruttere lige præcis den specialiserede profil, du mangler (til dine supportfunktioner). Vi kender og forstår supportfunktionernes udfordringer og er ikke bange for at udfordre dig og organisationen.

Vi lægger vægt på værdiskabende relationer til både virksomheder og kandidater og har været i dette marked i over ti år – det har resulteret i et stort netværk, ligesom vi har kontakt til de rette kandidater.

Basico har tidligere hjulpet os med at finde en Tax Manager og en BI Analyst ved hjælp af Search. Så da vi skulle genbesætte stillingen Head of Accounting, var det naturligt for os at vælge Basico, da vi har stor tiltro til deres solide erfaring med at finde specialister og ledere inden for CFO’ens område.
Britt Jørgensen HR Manager i Clipper Group

Vi har en træfsikkerhed på 99%

 

Vi møder årligt flere end 600 kandidater, løser i gennemsnit 60 rekrutteringer om året og er stolte over, at vi har en træfsikkerhed på 99%.
I løbet af vores garantiperiode på seks måneder ligger reklamationerne på max 1%.

Vi lover beyond business support.
Det betyder, at sparring og rådgivning er en del af pakken, når vi løser en opgave inden for Search & Selection.

NYE TALENTER ER NØGLEN TIL FREMTIDENS SUPPORTFUNKTIONER

NYE TALENTER ER NØGLEN TIL FREMTIDENS SUPPORTFUNKTIONER

Den næste generation af talenter er på vej ud på arbejdsmarkedet. De har alle håb og store forventninger til deres kommende arbejdsplads.

NÅR OMSÆTNINGEN BULDRER I VEJRET – SAMMEN MED ANTALLET AF MEDARBEJDERE

NÅR OMSÆTNINGEN BULDRER I VEJRET – SAMMEN MED ANTALLET AF MEDARBEJDERE

”Medarbejderstaben er vokset med 17% siden star­ten af 2017. Alene i august bød vi 84 nye medarbejdere velkommen.” Det fortæller Lars Ulslev Johannesen, HR-direktør i Netcompany.

Bjarke Reffstrup

Kontakt Bjarke

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Senior Recruitment Manager Bjarke Reffstrup for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i de specifikke forhold i din virksomhed og skræddersyr den ideelle løsning for dig.

Gitte Hjortskov Larsen

Kontakt Gitte

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Senior Recruitment Manager Gitte Hjortskov for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i de specifikke forhold i din virksomhed og skræddersyr den ideelle løsning for dig.

Lykke Pedersen

Kontakt Lykke

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

FÅ TI GODE RÅD TIL AT FASTHOLDE DINE MEDARBEJDERE


Det er vigtigt, at du skaber attraktive arbejdsvilkår, hvis du ønsker at fastholde dine medarbejdere. Men de traditionelle måder at tænke fastholdelse på kan ikke længere stå alene.

Basico har udarbejdet ti gode råd til, hvordan du fastholder de nye generationer i din virksomhed. 

Ja tak - jeg vil gerne have de ti gode råd