Basico tilbyder strategisk Human Resource Management-rådgivning og skræddersyede løsninger, der optimerer og udvikler din organisation til at præstere bedst muligt ift. virksomhedens mål.

Ledelse og organisation

Virksomheder skal kunne omstille sig hurtigt for at sikre organisationens udvikling på et omskifteligt marked. Vi tilbyder professionel rådgivning, der gør en forskel for dig og din forretning i en tid, hvor forandring er altafgørende.

Human capital-rådgivning

Vi hjælper med at skræddersy en løsning, der skaber værdi

Stadig stigende kompleksitet på arbejdsmarkedet stiller store krav til ledere og virksomheder om at kunne navigere og lede under kontinuerlig forandring, og løsningen er sjældent enkel og gennemskuelig.

Disse udfordringer betyder, at organisationen skal være omstillingsparat, og at ledere i dag skal kunne organisere, styre og stå i spidsen for forandringer, der ofte er skrøbelige og usikre. Tendenserne medfører, at både ledere og medarbejdere konstant skal være parate til at sadle om – og det er en tillidsøvelse, hvor dét at være en autentisk leder er nøgleordet til succes.

Vi hjælper dig med at afdække din virksomheds behov og stiller ressourcer og kompetencer til rådighed, der kan gøre en forskel for din forretning. I Basico Human Capital Services er vores vigtigste mission, at du og din virksomhed lykkes.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i forretningen og ser på, hvordan organisation og ledelse kan optimeres og udvikles til bedst at supportere virksomhedens målopfyldelse og forretningsstrategi. Vi tilbyder både enkeltydelser og komplette ydelseskombinationer alt efter behov.

Assessment

Assessment

Vurdering af faglige og personlige kompetencer

Du kan få et dybt indblik i din organisations nuværende status, udviklingsområder og potentiale på samtlige niveauer. Resultatet af vurderingen vil være nyttigt til videreudvikling af f.eks. ledelsesteams, ledelsestalenter og finale kandidater til ledige stillinger.

Coaching

Coaching

Vækst og udvikling afhænger af ledelseskvalitet

Har du ledere eller specialister, du ønsker at udvikle yderligere, som skal forbedre deres performance, eller som har brug for støtte til at håndtere forretningsstrategiske udfordringer?

Så kan coaching være særdeles effektivt.

Transition

Transition

Vi klæder ledere på til at kunne lede under forandring

Transitioner er en forudsætning i den stadig foranderlige virkelighed, vi befinder os i. Det stiller store krav til virksomhederne om at være forandringsparate og kunne realisere nye strategier hurtigt og effektivt, alt imens fastholdelse af medarbejdere sikres. 

  

Har du brug for professionel rådgivning?

HR-strategi for økonomifunktionen

Over de senere år har opgaverne og udfordringerne for økonomifunktionen ændret sig markant.

Den markante ændring betyder, at medarbejderne står over for opgaver, systemer og strukturer, som var fuldstændigt ukendte for få år tilbage.
De kompetencer, som økonomiafdelingen besidder, skal udvides, og derfor må de ansvarlige i stigende grad inkludere HR-planer i deres prioritering og udviklingsplaner.

 

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail, og få abonnement på online-udgaven af vores faglige magasin Content med det samme.

I Basico hjælper og inspirerer vi til forandring og udvikling. Vi vil gerne udfordre, hvordan supportfunktionerne udvikler sig til at blive Business Partner frem for blot at være en leverandør til forretningen. 

Find inspiration i vores tidligere numre af Content. Du kan læse tre af dem her.

 

Lykke Pedersen

Kontakt os

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

FÅ TI GODE RÅD TIL AT FASTHOLDE DINE MEDARBEJDERE


Det er vigtigt, at du skaber attraktive arbejdsvilkår, hvis du ønsker at fastholde dine medarbejdere. Men de traditionelle måder at tænke fastholdelse på kan ikke længere stå alene.

Basico har udarbejdet ti gode råd til, hvordan du fastholder de nye generationer i din virksomhed. 

Ja tak - jeg vil gerne have de ti gode råd