Vi stiller fagligt kompetente konsulenter til rådighed.

Interim- og outsourcing-løsninger

Basico Human Capital Services tilbyder interim- og outsourcing-løsninger. Vi indgår direkte i den daglige drift og ser os selv som en del af holdet i din virksomhed. Ved at være fysisk til stede lærer vi din organisation at kende i dybden.

Interim

Er der opstået et midlertidigt behov i din organisation, tilbyder Basico både fuldtids- og deltidsressourcer til interimsløsninger og interne udviklingsprojekter og sikrer, at de rette kompetencer er til rådighed for din virksomhed.

Vi tilbyder kvalitetsbevidste og handlekraftige konsulenter, der kan træde til med kort varsel, og som besidder de rette kompetencer til at varetage opgaven. Vi garanterer, at vores konsulenter tager ejerskab for jeres udfordringer og går til opgaven med begejstring og indlevelse.

Outsourcing

Mangler du interne ressourcer, kan din virksomheds HR-opgaver helt eller delvist outsources til vores erfarne specialister i Basico. Human Capital Services kan være din professionelle samarbejdspartner på HR-området. Vi håndterer langt de fleste opgaver inden for HR og tilpasser vores ydelser til dine behov. Outsourcing af HR-administrationen er en effektiv måde at løse dine HR-opgaver på, mens du fokuserer på andre kerneområder.

Vi kan varetage alle dine administrative HR-opgaver eller hjælpe med udvalgte opgaver såsom rekruttering, kontraktskrivning og sparring.

Vi så efter en intern ressource, der kunne skabe fokus på de juridiske muligheder og udfordringer. I forbindelse med etableringen af den interne funktion, hvor vi ikke kendte vores eksakte behov, var det oplagt for os at begynde med Basicos fleksible mulighed for at tilknytte en erfaren jurist, som tidligere havde siddet i chefjuriststolen i andre virksomheder.
Steen Pinnerup Finansdirektør, Sweco

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail, og få abonnement på online-udgaven af vores faglige magasin Content med det samme.

I Basico hjælper og inspirerer vi til forandring og udvikling. Vi vil gerne udfordre, hvordan supportfunktionerne udvikler sig til at blive Business Partner frem for blot at være en leverandør til forretningen. 

Find inspiration i vores tidligere numre af Content. Du kan læse tre af dem her.

 

Lykke Pedersen

Kontakt os

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

FÅ TI GODE RÅD TIL AT FASTHOLDE DINE MEDARBEJDERE


Det er vigtigt, at du skaber attraktive arbejdsvilkår, hvis du ønsker at fastholde dine medarbejdere. Men de traditionelle måder at tænke fastholdelse på kan ikke længere stå alene.

Basico har udarbejdet ti gode råd til, hvordan du fastholder de nye generationer i din virksomhed. 

Ja tak - jeg vil gerne have de ti gode råd