Executive Search

Vi skaber kontakt til de ledere, som gør din virksomhed klar til morgendagens udfordringer og muligheder.

Executive Search

Lederne i din organisation er afgørende for din virksomheds performance. Gennem deres viden, indsats og motivation understøtter de en velkvalificeret og dedikeret kreds af medarbejdere og ledere, som sammen skaber værdien for din virksomhed. Derfor er det alfa og omega at finde de helt rette personer til lederposterne i din virksomhed, og en lederrekruttering er aldrig nogen simpel sag. Det kræver erfaring, kompetence, netværk, forretningsforståelse og situationsfornemmelse.

 


I Basico har vi mange års erfaring med at vurdere forskellige lederprofiler og med at kortlægge de kompetencer og egenskaber, der gør, at en profil kan varetage ledelsesopgaven succesfuldt.
Vi har en høj succesrate, og vi kan hjælpe dig med at finde stærke ledere inden for Finance, Legal Services, HR, Facility Management og Finance IT Services.

Executive search – en tillidssag

Executive search – en tillidssag

Som leder er du udslagsgivende for din virksomheds succes. Du sætter den strategiske retning og sørger for, at medarbejderne trives og har de rette forudsætninger for at levere. Samtidig er det dig, som skal gøre virksomheden i stand til at se, gribe og udnytte de muligheder, der er på markedet – og det er også dig, der skal styre virksomheden sikkert gennem en eventuel krise.

Derfor går vi også til opgaven med stor seriøsitet, når du betror os at finde din næste CEO eller CFO. Det kræver tillid, og vi sætter en ære i at forstå din organisation og jeres behov gennem en grundig analyse af jeres kultur, forretning og aktuelle situation med alt, hvad det indebærer af udfordringer og muligheder.

Vi trækker på mange års erfaring som ’trusted advisor’ og med rekruttering på topniveau for Danmarks største virksomheder, og en Basico-partner med specifik faglig ekspertise er involveret i hver søgeopgave indtil dens vellykkede afslutning.

Vores fundament er dyb faglighed, branchekendskab og forretningsforståelse

Vores fundament er dyb faglighed, branchekendskab og forretningsforståelse

Vi kender kandidaterne, og vi kender forretningen. Med det mener vi, at vi er eksperter inden for professionel rekruttering på højt niveau. Vi har et stort netværk af kvalificerede kandidater, og vores tilgang er baseret på dyb faglighed, branchekendskab og forretningsforståelse samt velafprøvede processer, professionelle, veldokumenterede testværktøjer og mange års erfaring i at vurdere et bredt spektrum af kandidater ift. kompetencer, personlighed, erfaring, ambitioner, lederkvalifikationer, værdier m.v.

Vi rådgiver og udfordrer dig i rekrutteringsprocessen, så vi er sikre på, at vi finder den helt rette leder til din virksomhed.

Vi lover beyond business support. Det gælder ikke mindst, når vi løser en executive search-opgave, hvor vores succeskriterie er at levere kompromisløs kvalitet i hele processen – fra den indledende analyse til kontrakten er underskrevet med den rette topleder til din virksomhed.

En skræddersyet proces, der passer til dine behov

 

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed i en executive search. Ikke én virksomhed eller rekrutteringssituation er den samme, og vi skræddersyer derfor et forløb, der passer til din virksomhed og jeres unikke situation.

Vi støtter, aflaster og rådgiver dig i processen, og vi hjælper dig med at finde de ledere, der skaber værdi og resultater for netop din virksomhed.

Vi står inde for en god og ordentlig proces for både dig som rekrutterende virksomhed og for kandidaterne. Vi går professionelt, diskret og grundigt til værks, og vi giver ikke op, før vi har fundet den rette leder til opgaven.

LEDELSE IFØLGE JACK WELCH

LEDELSE IFØLGE JACK WELCH

Jack Welch (1935- ) er nok verdens mest kendte ledelsesguru. I løbet af de 20 år (1981-2001) han var CEO og bestyrelsesformand for GE (General Electric), gjorde hans innovative strategier og markante ledelsesstil GE til verdens mest værdifulde selskab med en markedsværdi, der var steget med 400 milliarder dollars. I 2000 udnævnte Forbes ham til Manager of the Century.

Morgendagens CFO

Morgendagens CFO

Rollen som CFO er under forandring. Du skal forstå virksomheden, men også kunne gå forrest og skabe værdi og forretningsudvikling. Heldigvis sidder du som CFO i en unik position til det, og hvis du tilmed formår at skifte mellem det korte og lange lys og kan forstå/navigere i omverdenens krav, er der bety­delige muligheder for at påvirke virksomhedens udvikling i en positiv retning.

Performance Management a la Basico

Performance Management a la Basico

Der siges og skrives meget om begrebet Performance Management, men faktum er, at de fleste virksomheder har svært ved denne disciplin. Langt hovedparten af de virksomheder, vi er i kontakt med, oplever, at deres planlægnings- og styringsmodeller er tunge, utidssvarende og står i vejen for den ønskede agilitet og værdiskabelse. 

Lykke Pedersen

Kontakt Lykke

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

FÅ TI GODE RÅD TIL AT FASTHOLDE DINE MEDARBEJDERE


Det er vigtigt, at du skaber attraktive arbejdsvilkår, hvis du ønsker at fastholde dine medarbejdere. Men de traditionelle måder at tænke fastholdelse på kan ikke længere stå alene.

Basico har udarbejdet ti gode råd til, hvordan du fastholder de nye generationer i din virksomhed. 

Ja tak - jeg vil gerne have de ti gode råd