Hos Basico ved vi, at vækst og udvikling afhænger af ledelseskvalitet. Coaching er et effektivt værktøj til at skabe hurtige resultater og varige forandringer for ledere og specialister.

Coaching

Human Capital Services tilbyder individuel coaching af ledere og specialister med henblik på at mobilisere og forstærke den enkeltes potentialer, kvaliteter og kompetencer. Vi tilbyder også coaching af teams.

Ledelsescoaching

Ledelsescoaching er en fleksibel, fokuseret og strategisk investering for at maksimere dit ledelsespotentiale – tilpasset dine forretningsmæssige mål og fokuseret på målbare resultater. Du bliver bevidst om dine potentialer og udfordringer samt på kravene til din professionelle rolle – som den, der skaber værdi for medarbejderne i din afdeling og organisation.

Ledelsescoaching kan understøtte:

  • ‘New Executive’ Onboarding (første 100 dage).
  • Lederens emotionelle intelligens.
  • Kommunikationen med andre gennem lydhørhed og feedback.
  • Evnen til at møde konfrontationer, når det er påkrævet.
  • Evnen til at se forskellighed som muligheder.

Specialistcoaching

Specialister rummer et stort potentiale for værdiskabelse, men ofte bliver de ikke bragt ordentligt i spil. Specialistcoaching har til formål at udvikle dine nøglemedarbejdere til at forme og eksekvere på virksomhedens strategier.

I et coachingforløb bliver specialistens viden om rollens vilkår og muligheder skærpet, herunder kortlægning af og forståelse for styrker og udviklingsområder.

Sparring

Basico er din faste sparringpartner og rådgiver i et afmålt forløb. Vi hjælper dig med at holde fokus på din målopfyldelse, udfordrer dig, så du lærer i processen, og støtter dig i at nå det resultat, du har sat dig for.

Et sparringsforløb er en fokuseret måde at arbejde med dine aktuelle udfordringer på, som giver dig praktisk hjælp til at se, forstå og udnytte de muligheder, du har.

Teamcoaching

Er I kørt fast i processen, og mangler I den indsigt, der kan give jer en klar udsigt? En teamcoach hjælper gruppen med at få øje på, hvad det er, der står i vejen for en løsning på en problematik eller for en konstruktiv proces. Når forhindringerne er identificerede, kan gruppen arbejde med at belyse problemet og designe den rette løsning. Via vores coachende tilgang kan vi f.eks. hjælpe jer med:

  • At få gruppen til at samarbejde bedre.
  • At finde andre vinkler på en fastlåst problematik.
  • At udfordre jer til at tænke nyt og anderledes.
  • At gennemskue, hvad det er, der blokerer processen – og komme videre derfra.
Lykke Pedersen

Kontakt os

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

FÅ TI GODE RÅD TIL AT FASTHOLDE DINE MEDARBEJDERE


Det er vigtigt, at du skaber attraktive arbejdsvilkår, hvis du ønsker at fastholde dine medarbejdere. Men de traditionelle måder at tænke fastholdelse på kan ikke længere stå alene.

Basico har udarbejdet ti gode råd til, hvordan du fastholder de nye generationer i din virksomhed. 

Ja tak - jeg vil gerne have de ti gode råd