I Human Capital Services tilbyder vi en bred palet af ydelser inden for Human Resource Management.

Human Capital Services

I Human Capital Services samarbejder vi med dig om at skabe forretningsmæssig værdi gennem dine medarbejdere. Vi kan skræddersy løsninger inden for alle områder af Human Capital.

Ledelse og organisation

Ledelse og organisation

Vi hjælper med at skræddersy løsninger, der skaber værdi

Human Capital aktiviteter skal designes, implementeres og vurderes på baggrund af, hvilken grad de hjælper organisationen til at opnå sine visioner og udfylde sin mission. Altså en strategisk indfaldsvinkel. Som et aktiv i organisationen er mennesket vigtigt, fordi det skaber kulturen, udgør evnen til at præstere og samtidig udgør en stor omkostning.

Search & Selection

Search & Selection

Vi formidler jobs mellem kvalificerede ansøgere og spændende virksomheder

Vi skaber kontakt til de kvalificerede økonomer, jurister og HR-specialister, du har brug for i udviklingen af din virksomhed. Når din virksomhed har en ledig stilling inden for økonomi, legal services, HR eller Finance IT, sikrer vi den rette kandidat til jobbet. Hos os tæller erfaring.

Assessment

Assessment

Vurdering af faglige og personlige kompetencer

Basico kan give dig et dybt indblik i din organisations nuværende status, udviklingsområder og potentiale på samtlige niveauer. Resultatet af vurderingen vil være nyttigt til videreudvikling af f.eks. ledelsesteams, ledelsestalenter og finale kandidater til ledige stillinger.

Coaching

Coaching

Vækst og udvikling afhænger af ledelseskvalitet

Har du ledere eller specialister, du ønsker at udvikle yderligere, som skal forbedre deres performance, eller som har brug for støtte til at håndtere forretningsstrategiske udfordringer? Så kan coaching være særdeles effektivt.

Transition

Transition

Vi klæder ledere på til at kunne lede under forandring

Transitioner er en forudsætning i den stadig mere foranderlige virkelighed, vi befinder os i. Det stiller store krav til virksomhederne om at være forandringsparate og kunne realisere nye strategier hurtigt og effektivt, alt imens fastholdelse af virksomhedens medarbejdere sikres. I Human Capital Services stiller vi vores ekspertise til rådighed, så din virksomhed kommer bedst muligt gennem disse udfordringer. 

Interim- og outsourcing-løsninger

Interim- og outsourcing-løsninger

Vi stiller fagligt kompetente konsulenter til rådighed

Er der opstået et midlertidigt behov i HR-afdelingen, eller mangler I en ekstern til at varetage dele af jeres HR-opgaver? I Human Capital Services tilbyder vi både fuldtids- og deltidsressourcer til interim- og outsourcing-opgaver og sikrer, at de rette kompetencer er til rådighed for din virksomhed. Vi tilbyder kompetente og handlekraftige kandidater, der kan træde til med kort varsel.

Basico har tidligere hjulpet os med at finde en Tax Manager og en BI Analyst ved hjælp af Search. Så da vi skulle genbesætte stillingen Head of Accounting, var det naturligt for os at vælge Basico, da vi har stor tiltro til deres solide erfaring med at finde specialister og ledere inden for CFO'ens område.
Britt Jørgensen HR Manager hos Clipper Group

Har du råd til at miste dine dygtige medarbejdere?

Lykke Pedersen

Kontakt Lykke

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

Bjarke Reffstrup

Kontakt Bjarke

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Senior Recruitment Manager Bjarke Reffstrup for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i de specifikke forhold i din virksomhed og skræddersyr den ideelle løsning for dig.

Gitte Hjortskov Larsen

Kontakt Gitte

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Senior Recruitment Manager Gitte Hjortskov for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i de specifikke forhold i din virksomhed og skræddersyr den ideelle løsning for dig.

FÅ TI GODE RÅD TIL AT FASTHOLDE DINE MEDARBEJDERE


Det er vigtigt, at du skaber attraktive arbejdsvilkår, hvis du ønsker at fastholde dine medarbejdere. Men de traditionelle måder at tænke fastholdelse på kan ikke længere stå alene.

Basico har udarbejdet ti gode råd til, hvordan du fastholder de nye generationer i din virksomhed. 

Ja tak - jeg vil gerne have de ti gode råd