I Human Capital Services tilbyder vi en bred palet af ydelser inden for Human Resource Management.

Human Capital Services

I Human Capital Services samarbejder vi med dig om at skabe forretningsmæssig værdi gennem dine medarbejdere. Vi kan skræddersy løsninger inden for alle områder af Human Capital.

Ledelse og organisation

Ledelse og organisation

Vi hjælper med at skræddersy løsninger, der skaber værdi

Human Capital aktiviteter skal designes, implementeres og vurderes på baggrund af, hvilken grad de hjælper organisationen til at opnå sine visioner og udfylde sin mission. Altså en strategisk indfaldsvinkel. Som et aktiv i organisationen er mennesket vigtigt, fordi det skaber kulturen, udgør evnen til at præstere og samtidig udgør en stor omkostning.

Search & Selection

Search & Selection

Vi formidler jobs mellem kvalificerede ansøgere og spændende virksomheder

Vi skaber kontakt til de kvalificerede økonomer, jurister og HR-specialister, du har brug for i udviklingen af din virksomhed. Når din virksomhed har en ledig stilling inden for økonomi, legal services, HR eller Finance IT, sikrer vi den rette kandidat til jobbet. Hos os tæller erfaring.

Executive Search

Executive Search

Vi tror på, at lederne i din organisation er afgørende for din virksomheds performance

Gennem ledernes viden, indsats og motivation understøtter de en velkvalificeret og dedikeret kreds af medarbejdere og ledere, som sammen skaber værdien for din virksomhed. Derfor er det alfa og omega at finde de helt rette personer til lederposterne i din virksomhed, og en lederrekruttering er aldrig nogen simpel sag. 

Interim- og outsourcing-løsninger

Interim- og outsourcing-løsninger

Vi stiller fagligt kompetente konsulenter til rådighed

Er der opstået et midlertidigt behov i HR-afdelingen, eller mangler I en ekstern til at varetage dele af jeres HR-opgaver? I Human Capital Services tilbyder vi både fuldtids- og deltidsressourcer til interim- og outsourcing-opgaver og sikrer, at de rette kompetencer er til rådighed for din virksomhed. Vi tilbyder kompetente og handlekraftige kandidater, der kan træde til med kort varsel.

Basico har tidligere hjulpet os med at finde en Tax Manager og en BI Analyst ved hjælp af Search. Så da vi skulle genbesætte stillingen Head of Accounting, var det naturligt for os at vælge Basico, da vi har stor tiltro til deres solide erfaring med at finde specialister og ledere inden for CFO'ens område.
Britt Jørgensen HR Manager hos Clipper Group

Har du råd til at miste dine dygtige medarbejdere?

Lykke Pedersen

Kontakt Lykke

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Director Lykke Pedersen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Lykke Pedersen er erhvervspsykolog og Executive Coach og har mange års erfaring med coaching, assessments, transitions og rekruttering af specialister og ledere.

Bjarke Reffstrup

Kontakt Bjarke

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Senior Recruitment Manager Bjarke Reffstrup for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i de specifikke forhold i din virksomhed og skræddersyr den ideelle løsning for dig.

Gitte Hjortskov Larsen

Kontakt Gitte

I Basico Human Capital Services hjælper vi dig med at styrke og effektivisere din virksomheds vigtigste ressource – dine medarbejdere.

Kontakt Senior Recruitment Manager Gitte Hjortskov for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i de specifikke forhold i din virksomhed og skræddersyr den ideelle løsning for dig.

FÅ TI GODE RÅD TIL AT FASTHOLDE DINE MEDARBEJDERE


Det er vigtigt, at du skaber attraktive arbejdsvilkår, hvis du ønsker at fastholde dine medarbejdere. Men de traditionelle måder at tænke fastholdelse på kan ikke længere stå alene.

Basico har udarbejdet ti gode råd til, hvordan du fastholder de nye generationer i din virksomhed. 

Ja tak - jeg vil gerne have de ti gode råd