Robotics

Kontorrobotter skaber muligheder

Robotics bliver en naturlig del af din organisation

Hos Basico fokuserer vi på at implementere Robotics som en naturlig del af din organisation samt opbygge en governancestruktur, der er tilpasset din virksomhed. Vi hjælper med at etablere et internt Robotics Centre of Excellence, som skal drive transformationsprocessen i din virksomhed.

Vil du frigøre tid til mere værdiskabende opgaver hurtigst muligt?
Så er vores Proof of Concept (PoC) interessant for dig.

Læs mere nedenfor.

 

FÅ ET INSPIRATIONSKATALOG MED KONKRETE EKSEMPLER PÅ AUTOMATISERINGER

Start med et pilotprojekt

Vores PoC giver lynhurtigt overblik over mulighederne med Robotics i din virksomhed - og hvordan du hurtigst muligt kan opnå effektiviseringer og større gevinst.

Vi identificerer sammen med dig 1-2 workflows, som med fordel kan automatiseres.

Vi installerer en kontorrobot, som du får på prøve i 30 dage.

Efter 3-4 uger evaluerer vi sammen med dig en mulig business case for yderligere brug af robotsoftware i din virksomhed.

Efter vi har gennemført pilotprojektet, er vi klar til at hjælpe din virksomhed med at implementere Robotics på tværs af funktioner.

Få en kontorrobot

Hvis din virksomhed allerede er kunde hos Basico Robotics, så kan du kontakte den person, som er ansvarlig for Robotics internt i din virksomhed for at høre mere om, hvordan du kommer i gang med Robotics.

Du er også velkommen til at kontakte os på robotics@basico.dk for at høre mere om dine muligheder for prøvelicenser samt køb af licenser.

 

Bliv certificeret

Et Basico Robotics-kursus er målrettet nøglemedarbejdere i supportfunktionerne – brugere, specialister, ledere, konsulenter osv. 

Du bliver certificeret i det mest brugervenlige og intuitive Robotics-værktøj på markedet, og du får grundig læring og undervisning samt tilhørende studiemateriale. Med kurset får du også en prøvelicens.

Automatisering med Foxtrot

Den danske køkkenproducent Designa har med succes taget fat på digitaliseringsprocessen.

Læs, hvordan Foxtrot RPA blev implementeret for at automatisere oprettelsen af købsordrer og salgsfakturaer.

Resultatet blev en markant kvalitetsforbedring og et væsentligt reduceret ressourceforbrug.

 

Morten Boldsen

Robotics skaber muligheder

Vil du høre mere om dine muligheder med kontorrobotter? Eller have tilsendt yderligere information omkring Basico Robotics-kurser? Kontakt Partner Morten Boldsen