ERP-Implementering

Skal der bygges oven på det eksisterende system, skal der investeres i et helt nyt system, og hvad findes der på markedet? Spørgsmålene er væsentlige, og det kan være en udfordring at vælge den rigtige løsning.

High Spot ERP Review

Formålet med et High Spot ERP Review er at hjælpe virksomheder med at træffe den bedste beslutning om opgradering af deres ERP-systemer. Et High Spot Review er lidt som en tilstandsrapport ved køb/salg af fast ejendom – en analyse af ERP-systemets aktuelle tilstand.

 

ERP-Governance

Manglende ERP-governance er en væsentlig årsag til, at virksomheder sjældent opnår det fulde udbytte af deres ERP-investering. Alligevel har de færreste virksomheder udformet en ERP-governancestruktur for at fastlægge rammerne for virksomhedens adfærd og ageren omkring ERP-systemet.

 

Basicos projektleder har med stor succes fungeret som sparringspartner til vores erfarne proces- og IT-ansvarlige, og alle har tilført værdi i både definitions- og implementeringsforløbet. Vi har især haft glæde af den brede viden inden for ERP-systemer og procesoptimering, som projektlederen har bidraget med, hvilket har været en afgørende faktor for projektets succes. Derudover har vi oplevet, at hele processen er foregået med respekt for understøttelsen af den daglige forretning.
Allan Reiche Andersen Head of Finance i Neas Energy

10 UUNDVÆRLIGE RÅD TIL EN SUCCESFULD ERP-IMPLEMENTERING

 

Ønsker du at styre sikkert uden om forhindringerne i dit næste ERP-projekt?

Få en guideline, som sikrer fundamentet for en succesfuld ERP-implementering.

 

6 fordele ved at kombinere ERP med robotter

Når du oplever udfordringer med dit ERP-system, vil din første overvejelse ofte være, at det må være tid til en udskiftning. Men det er vores erfaring, at en udskiftning af et ERP-system kun bør komme på tale, når alle andre muligheder er overvejet. En ERP-udskiftning er derfor ofte et højrisikoprojekt. Men ved hjælp af et High Spot Review hjælper Basico dig med at ”dosere rigtigt”, når ERP-systemet kræver behandling.

I mange tilfælde kan du løse dine ERP-udfordringer ved implementering af Robotics.

 

Morten Boldsen

Vil du vide mere?

Kontakt Partner Morten Boldsen for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med dit næste ERP-projekt.

Få 10 uundværlige råd til en succesfuld ERP-implementering

Ønsker du at styre sikkert uden om forhindringerne i dit næste ERP-projekt?

Få tilsendt en guideline, som sikrer fundamentet for en succesfuld ERP-implementering.

Hent guiden her