CFO Toolbox

Vi samarbejder med flere udbydere af digitaliseringsværktøjer til effektivisering af administrative processer og har indgået partneraftale med blandt andet Adra | Trintech og House of Control. 

ADRA ACCOUNTS

Automatisér, effektivisér og optimér manuelt arbejde,
og nedbring omkostningerne


Afstemningssystemet Adra ACCOUNTS er en løsning, der kan hjælpe med at automatisere, standardisere og visualisere håndteringen af transaktioner. Derudover kan systemet oprette afslutningsbilag for balancekonti til månedsafslutningen.

Hvorfor vælge en ACCOUNTS-løsning?

En ACCOUNTS-løsning giver dig ensartede og forenklede arbejdsprocesser. Det er en fleksibel og skalerbar løsning, der vokser med din virksomhed – og den er let at implementere og simpel at lære at bruge. Systemet har en høj ydeevne. Det er baseret på avanceret logik og behandler store mængder data på kort tid.

ADRA BALANCER

Din softwareløsning til balanceafstemning
og månedsafslutning

Adra BALANCER hjælper dig med at strømline og digitalisere månedsafslutningen. Programmet gør det muligt at erstatte besværlige, manuelle arbejdsgange med et fuldstændigt overblik i realtid over hele afstemningsprocessen op til månedsafslutningen. Det betyder i sidste ende, at du kan stole på tallene, frigøre tid og få afsluttet hurtigere.

Programmet sikrer fuld gennemsigtighed, nøjagtighed og overholdelse af lovgivningen i alle aspekter af månedsafslutningen.

Hvorfor vælge en BALANCER-løsning?

En BALANCER-løsning giver dig fuldstændig kontrol over afstemning af balancen og overblik i realtid. BALANCER gør det enkelt at overholde lovgivningen, øger produktiviteten og giver dig en hurtigere månedsafslutning.

ADRA TASK MANAGER

Strømlining af periodeafslutning og enhver anden
regnskabs- og virksomhedsproces

Det er svært, hvis ikke umuligt, at håndhæve stramme ensartede processer på tværs af teams, datterselskaber og lande uden gode værktøjer. Har du også lange lister af delte regneark til at holde styr på dine opgaver, og kæmper du en konstant kamp med at få overblik og kontrol og skabe effektive processer?

TASK MANAGER er udviklet til økonomiafdelinger og til tilbagevendende processer. Programmet er designet til at gøre det supernemt at designe, konstruere og administrere processer i verdensklasse.

Complete Control

Få fuld kontrol over kontraktstyringen med
en cloud-baseret løsning

På ethvert kontor ligger der en kontrakt, som ingen kender til. De fleste virksomheder har en stor mængde aktiver, udstyr, aftaler, forpligtelser samt leje- og leasingkontrakter. Ofte findes der ingen samlet oversigt. Uden kontrol vil hundredtusindvis af kroner stille og roligt forsvinde fra bundlinjen hvert år.

Behovet for kontraktstyringsværktøjer er særligt stort for øjeblikket, hvor mange ønsker at få overblik over deres forpligtelser – det kan fx være kontrakter om IT og lejemål.

En af de vigtigste ting, du opnår med Complete Control, er, at du bliver uafhængig af enkeltpersoner. Samtidig får du fuld kontrol over aftaler og forpligtelser.

Software-as-a-Service

Finansielle software-løsninger, som en software-as-a-service (SaaS) i skyen, hjælper med at frigøre finansafdelinger.

Man undgår betydelige omkostninger forbundet med investering i et datacenter, herunder køb og vedligeholdelse af kompliceret hardware og software.

I samarbejde med Adra | Trintech udbyder Basico finansielle software-løsninger som en Software-as-a-Service (SaaS) i skyen, der hjælper med at frigøre finansafdelinger.

I stedet for at være bundet til en bestemt placering, kan kollegaer arbejde parallelt og samarbejde, ikke kun hen over bordet, men også på tværs af kontorer, byer og endda lande. Systemerne er tilgængelige via internettet 24/7, alle årets dage.

TASK MANAGER har været en værdifuld investering, og vi har været meget glade for samarbejdet med Basico. De sikrede en effektiv implementeringsproces, så vi lynhurtigt var oppe at køre. Derudover kommer deres konsulenter med en stor erfaring og kan sætte sig ind i de problemstillinger, vi oplever i Finance, hvor vi arbejder meget med, hvordan vi skaber mere værdi for færre midler.
Ole Lauritsen Finance Manager, Compass Group Danmark
Morten Bille

Gør dine medarbejdere mere effektive

Vi arbejder med skræddersyede værktøjer, der bruges til bl.a. at procesoptimere lukkeprocessen. Basico hjælper dig med at tage kontrol over opgaverne og optimere ressourceforbruget, så dine medarbejdere fremover arbejder både smartere og hurtigere med en forbedret præcision og kontrol.

Kontakt Partner Morten Bille for en uforpligtende snak om dine muligheder.