CFO Toolbox

”Implementeringen af TASK MANAGER og BALANCER har været en værdifuld investering for Fujitsu, og vi er meget tilfredse med den rådgivning, vi får fra Basi­cos konsulenter, som forstår compliance-og økonomiområdet i dybden." Martin Tørnes, tidligere CFO Fujitsu

CFO Toolbox

Vi samarbejder med flere udbydere af digitaliseringsværktøjer til effektivisering af administrative processer og har indgået partneraftale med blandt andet Adra | Trintech og House of Control. 

ADRA ACCOUNTS

ACCOUNTS

Automatisér, effektivisér og optimér manuelt arbejde, og nedbring omkostningerne

Det er ingen hemmelighed, at mange dele af afslutningsarbejdet i en økonomiafdeling stadig udføres manuelt. Den manuelle håndtering af transaktioner og rapporteringen af konti er en af de allermest tidskrævende processer. Men ved at lade teknologien overtage sparer du tid, reducerer omkostninger og arbejder mere effektivt!

BALANCER

Din softwareløsning til balanceafstemning og månedsafslutning

Afstemmer din virksomhed også hundredvis eller tusindvis af balancekonti op til hver månedsafslutning? Så er du garanteret bekendt med de udfordringer, der er forbundet med at foretage afstemning under tidspres.

TASK MANAGER

Strømlining af periodeafslutning og enhver anden regnskabs- og virksomhedsproces

Mange virksomheder kæmper med at holde styr på tilbagevendende processer på tværs af afdelinger og datterselskaber – processer såsom periodeafslutning, indberetning af moms og skat, PBC-lister, andre operationelle tjeklister, processer og kontroller.

Complete Control

Få fuld kontrol over kontraktstyringen med en cloud-baseret løsning

På ethvert kontor ligger der en kontrakt, som ingen kender til. De fleste virksomheder har en stor mængde aktiver, udstyr, aftaler, forpligtelser samt leje- og leasingkontrakter. Ofte findes der ingen samlet oversigt. Uden kontrol vil hundredtusindvis af kroner stille og roligt forsvinde fra bundlinjen hvert år.

Behovet for kontraktstyringsværktøjer er særligt stort for øjeblikket, hvor mange ønsker at få overblik over deres forpligtelser såsom fx kontrakter vedr. IT og lejemål, og særligt overgangen til den nye IFRS 16-standard medfører omfattende ændringer af den regnskabsmæssige opgørelse af leasingforpligtelser.

En af de vigtigste ting, man opnår med Complete Control, er uafhængighed af enkeltpersoner, samtidig med at man får fuld kontrol over aftaler og forpligtelser. Aftaler på vegne af en virksomhed indgås på mange niveauer af forskellige medarbejdere. Man behøver ikke have mange medarbejdere, før det bliver svært at holde styr på tingene – især hvis den person, der underskrev aftalen, har sygefravær, har flyttet afdeling eller er stoppet.

Kontakt os for at høre mere.

Software-as-a-Service

Finansielle software-løsninger, som en software-as-a-service (SaaS) i skyen, hjælper med at frigøre finansafdelinger.

Man undgår betydelige omkostninger forbundet med investering i et datacenter, herunder køb og vedligeholdelse af kompliceret hardware og software.

I samarbejde med Adra | Trintech udbyder Basico finansielle software-løsninger som en Software-as-a-Service (SaaS) i skyen, der hjælper med at frigøre finansafdelinger.

I stedet for at være bundet til en bestemt placering, kan kollegaer arbejde parallelt og samarbejde, ikke kun hen over bordet, men også på tværs af kontorer, byer og endda lande. Systemerne er tilgængelige via internettet 24/7, alle årets dage.

TASK MANAGER har været en værdifuld investering, og vi har været meget glade for samarbejdet med Basico. De sikrede en effektiv implementeringsproces, så vi lynhurtigt var oppe at køre. Derudover kommer deres konsulenter med en stor erfaring og kan sætte sig ind i de problemstillinger, vi oplever i Finance, hvor vi arbejder meget med, hvordan vi skaber mere værdi for færre midler.
Ole Lauritsen Finance Manager, Compass Group Danmark
Morten Bille

Gør dine medarbejdere mere effektive

Vi arbejder med skræddersyede værktøjer, der bruges til bl.a. at procesoptimere lukkeprocessen. Basico hjælper dig med at tage kontrol over opgaverne og optimere ressourceforbruget, så dine medarbejdere fremover arbejder både smartere og hurtigere med en forbedret præcision og kontrol.

Kontakt Partner Morten Bille for en uforpligtende snak om dine muligheder.