Finance IT Services

Finance IT Services giver dig den rådgivning og assistance, du skal bruge for at øge værdien af krydsfeltet mellem økonomifunktionen og IT – særligt i forhold til optimering, tilpasning og bedre anvendelse af økonomifunktionens mange IT-systemer.

ERP-implementering

ERP-implementering

For at få succes med et nyt ERP-system er det vigtigt, at implementeringen ikke anses for et IT-projekt uden forankring i forretningsprocesserne og den daglige organisering af arbejdsopgaverne. Finance ejer mange af de processer og arbejdsgange, der påvirkes, og derfor skal du være grundigt forberedt, når systemet skal opsættes og implementeres i forhold til arbejdsopgaver og processer.

Effektivisering og kvalitet med Robotics

Effektivisering og kvalitet med Robotics

Måske bliver en robot din nye kollega i Finance i nær fremtid. Robotteknologien (også kaldt Robotic Process Automation) er velegnet til at erstatte nogle af de traditionelle processer i Finance og dermed reducere omkostningerne. Vi fokuserer på at implementere Robotics som en naturlig del af din organisation samt opbygge en governancestruktur, der er tilpasset din virksomhed.

Strømlining med CFO Toolbox

Strømlining med CFO Toolbox

Inden for CFO Toolbox’en hjælper Basico Finance IT Services med at effektivisere og sætte strøm til processerne i økonomifunktionen. Finansielle softwareløsninger, såsom en ’software-as-a-service’ (SaaS) i skyen, kan frigøre ressourcer i Finance. Man undgår betydelige omkostninger til investering i et datacenter, inkl. køb og vedligehold af kompliceret hardware og software.

CASE

MOBILITET OG AUTOMATISERINGSPROCESSER

Hos Toyota er den helt store passion mobilitet. Det er selvfølgelig vigtigt at tjene penge, men drivkraften lig­ger et helt andet sted.

Mobilitet i alle former, ansvarlighed i forhold til miljøet, sikkerhed og ikke mindst koncernens stærke værdisæt gennemsyrer virksomheden.

CASE

TEKNOLOGI OG TRANSPARENS ER NØGLEORDENE

”Vi har knappe ressourcer, vi vil gerne holde på vores medarbejdere, og vi vil gerne give dem spændende opgaver.
Derfor skal vi bruge teknologi til at drifte, så vi kan tage os af de værdiskabende opgaver, der er med til at udvikle forretningen”,
siger Michael Schrøder, CFO i Basefit.ch.

CASE

Automatisering med Foxtrot

Den danske køkkenproducent Designa har med succes taget fat på digitaliseringsprocessen.
Læs, hvordan Foxtrot RPA blev implementeret for at automatisere oprettelsen af købsordrer og salgsfakturaer.
Resultatet blev en markant kvalitetsforbedring og et væsentligt reduceret ressourceforbrug.

CASE

Sådan fik Neas Energy mere værdi af deres ERP-investering

Et High Spot ERP Review gjorde energikoncernen Neas Energy (Neas) i stand til at vælge den rette løsning, da de overvejede at opgradere deres ERP-system.
Løsningen viste sig at være både langt bedre og billigere end ventet.

Sådan får du automatiseringen forankret i supportfunktionerne

Sådan får du automatiseringen forankret i supportfunktionerne

Der er en tendens i markedet til at forankre automatisering og automatiseringsværktøjer i den interne IT-organisation. Læs her mere om, hvordan automatiseringen istedet forankres i supportfunktionerne.

Automatiser din måneds- og årsafslutning

Automatiser din måneds- og årsafslutning

Kun 28 % af økonomimedarbejderne har tillid til de månedlige tal. Samtidig bliver 90 % løbende presset til at aflevere månedsafslutningerne hurtigere og hurtigere. Årsagen til den manglende tillid kan findes i de mange mere eller mindre manuelle systemer, som økonomifunktionen arbejder med.

Til h...... med designfasen

Til h...... med designfasen

Alle økonomifolk kender eksempler på ERP-projekter, der er blevet væsentligt forsinkede og væsentligt dyrere end forventet.

Det er der flere grunde til. Men en ofte overset grund er, at den projektmetode, der anvendes, hverken er tidssvarende eller tilstrækkeligt målrettet.

Jacob Poulsen

Vores erfaring – din fortjeneste

Vi kan hjælpe dig med at effektivisere, forenkle og ensrette processerne i Finance. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds specifikke behov og sammen fastlægger vi målsætning og handlingsplaner.

Kontakt Managing Partner Jacob Poulsen, for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at optimere.