Finance IT Services

Finance IT Services

Finance IT Services giver dig den rådgivning og assistance, du skal bruge til at øge værdien af krydsfeltet mellem økonomifunktionen og IT – særligt i forhold til optimering, tilpasning og bedre anvendelse af økonomifunktionens mange it-systemer.

ERP-Implementering

For at få succes med et nyt ERP-/økonomisystem, er det vigtigt, at implementeringsprojektet ikke betragtes som et it-projekt uden forankring i forretningsprocesserne og den daglige organisering af arbejdsopgaver.

Økonomifunktionen ejer en stor del af de processer og arbejdsgange, der påvirkes af en systemændring, og det betyder, at det er nødvendigt at være grundigt forberedt i forbindelse med at få opsat og implementeret det nye system i forhold til arbejdsopgaver og processer.

 

CASES:

DIGITALISERING AF FINANCE I FUJITSU

Der findes nu teknologi, som kan medvirke til at effektivisere en lang række processer; både i og uden for økonomifunktionen.

Læs her hvordan Fujitsu med stor succes har taget den nye teknologi til sig og sat strøm til en række arbejdsgange.

CASES:

Sådan fik Neas Energy mere værdi af deres ERP-investering

Et High Spot ERP Review gjorde energikoncernen Neas Energy (Neas) i stand til at vælge den rette løsning, da de overvejede at opgradere deres ERP-system. Løsningen viste sig at være både langt bedre og billigere end ventet.

CASES

FRA TRANSAKTIONSTUNGE TIL VÆRDISKABENDE PROCESSER

I 2013 besluttede Compass Group-koncernen at indføre 31 key financial controls, som en del af missionen om at skabe en mere samlet, global koncern med et mere adfærdsbestemmende og kontrolleret miljø.

CFO Toolbox

Basico Finance IT Services’ kvalificerede konsulenter hjælper med at udvikle økonomifunktionen ved at implementere og supportere løsninger i CFO’ens værktøjskasse. Indenfor CFO Toolbox’en hjælper Basico Finance IT Services med at effektivisere og sætte strøm til processerne i økonomifunktionen.

Vil du frigøre tid til mere værdiskabende opgaver?


Effektivisering og kvalitet med robotics - I nær fremtid er det slet ikke utænkeligt, at en robot kan blive din nye kollega i Finance. 

Robotteknologien (også kaldt Robotic Process Automation) er velegnet til at erstatte nogle af de traditionelle processer i Finance og dermed reducere omkostningerne.

 

 

Jacob Poulsen

Vores erfaring – din fortjeneste

Vi kan hjælpe dig med at effektivisere, forenkle og ensrette processerne i Finance. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds specifikke behov og sammen fastlægger vi målsætning og handlingsplaner.

Kontakt Managing Partner Jacob Poulsen, for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at optimere.

VIL DU MED PÅ ROBOTICS-BØLGEN OG DRIVE DIGITALISERINGEN AF SUPPORTFUNKTIONERNE I DIN VIRKSOMHED?

Tilmeld dig vores Robotics-mailserie. Her får du 4 konkrete eksempler på, hvorfor robotter er fremtiden, og hvordan de kan gøre dig mere effektiv og understøtte dig i dit arbejde.

 

15 gode råd til at effektivisere processen for månedsluk

Gode råd til, hvordan din organisation kan implementere en smartere månedslukning af regnskabet og afslutte regnskabsperioderne hurtigere.

Læs mere