Basico CFO Services hjælper CFO’en med at udvikle økonomifunktionen. Vi yder rådgivning på strategisk niveau igennem processen 'CFO dialog'.

Rådgivning

Henrik Dahlgaard

Partner Henrik Dahlgaard

Henrik har ydet rådgivning inden for CFO Services siden 2007. Forud for det har Henrik mere end 15 års erfaring med ledelse, forretningsudvikling og økonomistyring fra store danske og internationale virksomheder.

Anders Olesen

Partner Anders Olesen

Anders har været partner i Basico siden 2009, og fra 2013 til 2018 har Anders stået i spidsen for det internationale Beyond Budgeting-netværk. Anders har en baggrund som statsautoriseret revisor og har mere end 15 års erfaring fra forskellige ledelses- og finance-positioner i globale industrivirksomheder.

Casper Oxlund-Mariegaard

Partner Casper Oxlund-Mariegaard

Casper har mange års erfaring med rådgivning på CFO-området. Han har været i Basico siden 2006, og forud for det har han mere end 15 års erfaring med Finance og ledelse fra virksomheder som Deloitte, Valor og Day Birger et Mikkelsen.

Morten Bille

Partner Morten Bille

Morten har mere end 15 års erfaring fra Basico og PwC. Derigennem har han opbygget en solid ballast, hvad angår effektivisering og digitalisering af finansprocesser.

Kasper Markussen

DIRECTOR Kasper Markussen

Kasper har mere end 20 års kommerciel og finansiel erfaring, som han har hentet både i Danmark og i udlandet. Gennem sin karriere har Kasper bl.a. arbejdet for virksomheder som KPMG, Dako og Basico.

Mikkel Harloff-Helleberg

Director Mikkel Harloff-Helleberg

Mikkel har en baggrund som statsautoriseret revisor og mere end 15 års erfaring med at styrke og optimere Finance.

Morten  Virenfeldt Nielsen

Director Morten Virenfeldt Nielsen

Morten har mere end ti års erfaring at trække på inden for Finance, hvor han har arbejdet for virksomheder som GN ReSound og Polen Invest A/S.

Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her