SERVICES

SERVICES

Kernen i Basico er vores konsulenters mange års erfaring fra erhvervslivet i Danmark og udlandet. Vi har specialiseret os inden for seks områder, der alle understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed.

CFO Services

CFO Services

Som CFO er det dit ansvar, at Finance bidrager til forretningens udvikling. Samtidig skal du, dine medarbejdere samt processer og produkter i Finance udvikles. Uanset om du er afklaret med, hvor din udfordring ligger, eller du har brug for at få den konkretiseret, giver vi dig faglig og professionel sparring.

Finance IT Services

Finance IT Services

Gennem en sammenkobling af Finance og IT får du optimeret økonomifunktionens mange forskellige IT-systemer. Vores konsulenter kan give dig den rådgivning og den assistance, du har brug for, hvis du vil øge værdien af krydsfeltet mellem økonomifunktionen og IT-funktionen.

Legal Services

Legal Services

Du får hjælp til at udvikle og optimere samspillet mellem forretning og jura i din virksomhed. Vores konsulenters solide kommercielle erfaring og høje faglighed som rådgivere og jurister sikrer, at de kan træde direkte ind og skabe værdi sammen med det øvrige team i din virksomhed.

GRC Services

GRC Services

Det kræver god virksomhedsledelse, sikker risikostyring samt overholdelse af regler og love at styre virksomheden i den rigtige retning. Vi tager dette ansvar alvorligt, og vi hjælper din virksomhed med at forbedre GRC-processen på en systematisk måde, der giver maksimal værdi.

Facility Management Services

Facility Management Services

Nøglen til succesfuld styring og udvikling af facility management er overblik, dokumentation og konstruktiv dialog. Vi hjælper din virksomhed med grundig planlægning og valg af de rigtige ressourcer, så I kommer helt i mål med den efterfølgende gevinstrealisering og implementering.

SEARCH & SELECTION SERVICES

SEARCH & SELECTION SERVICES

Vi skaber kontakt til de kvalificerede økonomer og jurister, som du har brug for i udviklingen af netop din virksomhed. Når din virksomhed har en ledig stilling inden for økonomi, legal services eller Finance IT, sikrer vi den rette kandidat til jobbet. Og hos os tæller erfaring.

Beyond Budgeting

Basico er officiel Beyond Budgeting-repræsentant i Danmark. Basico har været medlem af Beyond Budgeting-netværket i en længere årrække – fra 2013 som netværkets formelle repræsentant i Danmark.

 

Beyond Budgeting Institute (BBI)

Beyond Budgeting Institute er navnet på den organisation, som står bag det internationale Beyond Budgeting Round Table-netværk. Organisationen blev stiftet i 1998 af forfatterne til den banebrydende bog ”Beyond Budgeting”, Jeremy Hope og Robin Fraser samt Peter Bunce.

BBI’s formål er at hjælpe virksomheder med at: “Transform their management models and create more flexible, adaptable and ethical organizations that deliver sustained high performance”.

   

Kontorrobotter er fremtiden

Vil du se, hvordan kontorrobotter i fremtiden vil revolutionere supportfunktionerne? Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få 5 videoeksempler på, hvorfor robotter er fremtiden, og hvordan de kan gøre dig mere effektiv og understøtte dig i dit arbejde.

Tilmeld dig her