”Jeg ser det som en super mulighed for at stoppe op og tænke over, hvordan jeg gerne vil udvikle mig i Basico”

”Jeg ser det som en super mulighed for at stoppe op og tænke over, hvordan jeg gerne vil udvikle mig i Basico”

Michael, der er konsulent i Facility Management Services, har valgt at tage orlov fra slutningen af oktober ’18 og seks uger frem. Han og kæresten Maria, der netop har afsluttet sit studie, skal på rundrejse i Mexico, Belize og Guatemala.

”Det var en rigtig god mulighed at få, og jeg ser det som en chance for at stoppe op og tænke over, hvad jeg vil fremadrettet – i hvilken retning jeg gerne vil udvikle mig – både fagligt og personligt”, fortæller Michael.

Da Michael havde MUS-samtale med sin chef, Lisbeth, i november 2017, spurgte hun nemlig ind til, hvad Michael tænkte om fremtiden – også på det personlige plan.

”Michael startede som nyuddannet i Basico i april 2017. Der har været drøn på lige siden, og han har udviklet sig helt vildt. På det halvandet år, han har været i Basico, har han bl.a. været med til at videreudvikle vores spend cube, analysemetoder og præsentationer. Han har også været med til at udarbejde FM Systemer-rapporten. Derudover har han været på kurser i Robotics, AI, Machine Learning samt sensorer og har samtidig leveret rigtig flot hos kunderne og ind i teamet. Det vil sige, at det har været en meget stejl læringskurve for Michael”, fortæller Lisbeth.

Lisbeth har fokus på at få det bedste frem i sine medarbejdere og mener, at alle besidder nogle kompetencer, der kan bruges – som leder handler det om at se på den enkelte og bruge dem til det, de er bedst til. Derfor vil Lisbeth gerne være med til at skabe det rum, de har behov for, så de kan udvikle sig.

”Michael kan mange ting, og jeg vil meget gerne hjælpe Michael med at prioritere hans udvikling, så han udvikler sig i den retning og i den rækkefølge, der er rigtig for ham. Jeg mener, det er yderst vigtigt at huske på, at vi som mennesker har forskellige måder at lære og udvikle os på. For Michael vil det give mening at stoppe op og komme væk fra en hverdag, der kører derudaf for at kunne fokusere på det, der er vigtigst for ham i hans udvikling. Hvad kunne Michael tænke sig mere af og mindre af? Det sidste halvandet år har der været mere af det hele, og det er derfor vigtigt for mig, at jeg er med til at skabe balance i Michaels udvikling og skabe et rum for ham, så han kan finde den retning, han skal gå i sin udvikling. Vi fandt derfor frem til, at det for Michael vil give mening for ham at tage et break, og derfor blev muligheden for orlov relevant”, fortæller Lisbeth.

”Jeg vil bl.a. bruge min orlov til at tænke over, hvordan jeg gerne vil udvikle mig, inden for hvilke fagområder jeg ønsker at blive bedre, og hvilke kompetencer jeg gerne vil tilegne mig i løbet af de næste par år. Og vil jeg fx arbejde henimod at udvikle mig til projektleder, eller er det en anden vej, jeg skal gå? Det er sådanne tanker, jeg vil gøre mig”, fortæller Michael.

Lige nu glæder Michael sig til at komme ud og opleve noget helt andet samt få tænkt over, hvordan han gerne vil udvikle sig, men han ser heldigvis også frem til at komme tilbage til sit job og sine kollegaer igen.

”Når jeg kommer hjem, fortsætter jeg i første omgang, hvor jeg slap. Vi skal holde statusmøder, så jeg kan komme ind i opgaverne igen, og jeg ved, at vi skal ud at holde præsentationer for vores kunder. Vi har også nogle spændende nye opgaver i pipelinen, så det bliver rigtig interessant at komme tilbage igen”, fortæller Michael.

 

Vil du læse mere om Facility Management Services kan du læse med her, og hold øje med vores karrieremuligheder her.

Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her