Basico P/S og House of Control (HoC) indgår samarbejde

Basico P/S og House of Control (HoC) indgår samarbejde

”Det er glædeligt at kunne orientere om et nyt, spændende samarbejde mellem Basico og HoC, som indebærer, at Basicos kunder fremover kan få glæde af HoC’s spændende kontraktstyringsløsninger. Rigtigt mange af Basicos kunder ønsker at få overblik over deres forpligtelser såsom fx kontrakter vedr. IT og lejemål, og særligt overgangen til den nye IFRS 16-standard medfører omfattende ændringer af den regnskabsmæssige opgørelse af leasingforpligtelser. Behovet for kontraktstyringsværktøjer er således særligt stort for øjeblikket, og vores samarbejde med HoC rammer derfor markedet på et højaktuelt tidspunkt,” fortæller Morten Bille, Partner i Basico. Samarbejdet betyder, at Basico fremover står for markedsføring, salg og implementering af og driftsstøtte til kontraktstyringsværktøjerne fra HoC.

”I House of Control er vi stolte over, at Basico har valgt at tilbyde vores løsninger på det danske marked. Vi ved, at også danske virksomheder har stort fokus på at få kontrol over omkostningerne. Vores forhandlinger med Basico har vist os, at vi får en seriøs og dygtig samarbejdspartner, som har et stærkt og tæt samarbejde med deres kunder. Vi forventer os derfor meget af det fremtidige samarbejde,” siger Lars Hoffmann, Sales Director hos House of Control.

HoC har i de sidste 12 år haft en eventyrlig vækst og har i dag brugere i mere end 60 lande, med Complete Control som det førende produkt. Complete Control er kort sagt en software, som giver brugerne fuld kontrol og overblik over virksomhedens aktiver, aftaler, forpligtelser og løbende indtægter. I systemet registreres alle centrale data, såsom udgifterne i en given periode, hvem der er ansvarlig for aftalen, hvornår aftalen skal fornyes osv. Complete Control fungerer som et "add-on" helt uafhængigt af, hvilket ERP-system virksomheden bruger, og kan med blot nogle få klik give CFO’en eller andre brugere en fuldstændig oversigt.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her