Seneste nyt

Seneste nyt

Blog

27. november 2020

“Vores budget for næste år er en omsætning på X og et EBITDA på Y.” De forventede resultater bliver fremlagt med præcision som i et koordinatsystem og giver derfor ofte indtryk af en stor grad af sikkerhed. Bag de to tal ligger der som regel en proces på flere uger – og i nogle tilfælde adskillige mandeårs arbejde, der har involveret mange medarbejdere i forretningen og i særdeleshed i Finance.

Blog

20. november 2020

Stram likviditetsstyring og optagelse af gæld er to elementer, der ofte er i spil forud for en virksomheds sammenbrud. Men hvilket ansvar har ledelsen, hvis virksomheden – på trods af gode initiativer, hårdt arbejde og mange svære beslutninger – alligevel ender med at gå konkurs?

Blog

5. november 2020

Coronakrisen ramte os i foråret som et ægte ‘black swan-event’. Uventet og voldsomt. Men det er meget forskelligt, hvordan de enkelte virksomheder er blevet påvirket af krisen. Her deler Karina Deacon, CFO hos DFDS, sine erfaringer fra coronakrisen.

Blog

29. oktober 2020

Berendsen har haft ansvarlighed og bæredygtighed på agendaen siden 90’erne. Længe før ‘upcycling’, veganisme og økologi blev cool – og længe før CSR (Corporate Social Responsibility) og samfundsansvar var blevet en almen del af den strategiske agenda.

Blog

16. oktober 2020

Hverdagen er efterhånden ved at indfinde sig igen i de danske virksomheder. Alligevel er intet, som det plejer. For et halvt år siden blev tæppet revet væk under den gængse arbejds- og ledelsesdiskurs, og organisationerne står nu over for en ny virkelighed, hvor det, der var normalt før, ikke længere gælder.

Viser 8 ud af 207
Vis flere
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her