Seneste nyt

Seneste nyt

Blog

14. maj 2020

Man kommer ikke sovende på verdensranglisten i badminton. Hårdt arbejde, disciplin og konkurrence har været en del af Kasper Fangels liv, siden han var ganske ung og startede sin karriere som professionel badmintonspiller. Han har siden skiftet spor, men har taget sin dedikerede og arbejdsomme tilgang med sig ind i rollen som Head of Group Finance i ISS. I 2019 blev han kåret som en af finans­verdenens ’Rising Stars’, og han er spået en stor fremtid som en af morgendagens CFO’er.

Blog

6. maj 2020

Mange finansfunktioner er i gang med en transformation. Den handler om at gå fra at lave reaktiv rapportering til at blive proaktive finance business partnere, der har fokus på at udvikle virksomheden og spille resten af forretningen gode. Men hvis Finance skal have succes i den nye rolle som finance business partnere, er det er afgørende, at vigtige leverancer såsom rapporteringen ikke bliver forsømt. Misligholdelse af de rapporterede tal kan nemlig hurtigt skabe tvivl om validiteten af virksomhedens resultater – og så mister Finance berettigelsen som business partnere.

Blog

1. maj 2020

I takt med at det bliver nødvendigt at finde besparelser på tværs af virksomheden har IT-omkostningerne fået et fornyet fokus. Men IT-omkostningerne er komplekse, og det kan have fatale og utilsigtede konsekvenser at benytte ’grønthøstermetoden, når du skal finde besparelser ift. din virksomheds IT-omkostninger. Det kræver en anden og bredere tilgang at finde intelligente besparelser på dine IT-omkostninger. Derfor sætter vi i denne artikel fokus på ’micro-savings’, der tilsammen kan have en stor positiv effekt.

Blog

23. april 2020

Den sidste måneds tid er der blevet sagt og skrevet meget om den aktuelle sundhedskrise og dens konsekvenser på kort sigt – og om den usikkerhed, som skal håndteres. Krisen betyder, at CFO’en og Finance har fået en vigtig rolle i den enkelte virksomhed, hvor arbejdet i finansfunktionen er fuldstændig afgørende for at kunne fastholde virksomhedens likviditet og supportere de rigtige beslutninger i en usædvanlig og kritisk situation.

Blog

17. april 2020

I disse dage skal der træffes forretningskritiske beslutninger på rekordtid i en helt usædvanlig situation, der ændrer sig dag for dag. Legal er rykket frem i frontlinjen og skal navigere i ukendt farvand og kunne anvise løsninger, der både sikrer virksomheden manøvrerum på helt kort sigt og kan understøtte, at virksomheden ikke bliver ramt af voldsomme krav på længere sigt.

Blog

10. april 2020

Coronavirussen og dens konsekvenser har ramt os uventet og voldsomt – en ægte ’black swan’, som har kastet os ud i en økonomisk krise. Hvor lang og hvor dyb krisen bliver, er uvist. Én ting er dog sikkert – der er brug for Finance. Lige nu er der mere end nogensinde behov for stærke leverancer fra finansfunktionen for at kunne træffe de rigtige forretningskritiske beslutninger med den nødvendige hastighed.

Blog

10. april 2020

Den nuværende krise har bragt mange virksomheder i forretnings- og likviditetsmæssige problemer. Der er behov for stram likviditetsstyring og øget rapporteringsfrekvens for at understøtte de virksomhedskritiske beslutninger, der pt. skal træffes fra dag til dag. Optimering af din virksomheds working capital-balancer er en af de oplagte nøgler til at komme gennem likviditetskrisen, fordi effektiv styring af processerne vedrørende indkøb, salg, ind- og udbetalinger oftest er den billigste og hurtigste adgang til at frigøre ekstra likviditet.

Blog

4. april 2020

Danmark er under lockdown. Kontorerne landet over står øde hen. COVID-19-udbruddet har fundamentalt udfordret måden, vi arbejder og organiserer os på, og det stiller store krav til dig som leder. Fremtiden er usikker, og det er fortsat uvist, hvornår vi er tilbage ved normalen. Udsigterne er håbefulde, men realiteten er, at situationen kan trække ud. Virtuel ledelse er derfor en afgørende disciplin at mestre for at sikre din virksomheds fortsatte performance – en omstilling, der for de fleste stiller pludselige krav om nye ledelseskompetencer.

Viser 8 ud af 191
Vis flere
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her