Seneste nyt

Seneste nyt

Blog

3. september 2020

“Jeg arbejder altid, og jeg arbejder aldrig.” Ordene kommer fra Jesper Sabroe, der i 2016 blev kåret som årets CFO Rising Star af Berlingske Business. Han har aldrig rigtig forstået hele work-life-balance-konceptet. For ham er arbejde en stor og vigtig del af livet, som giver ham et formål – og som han elsker.

Blog

Med afslutningen af årsrapporten for 2019 er det bl.a. tid til at planlægge årsrapporten for 2020 og til at gøre klar til de regelændringer, der gælder for regnskabsåret 2021. Og hvilke ændringer giver det så anledning til?

Blog

8. juni 2020

Husker du at tænke langsigtet inden for Facility Management? Det vigtigste succeskriterie for anlægs­projekter og renoveringsopgaver er ofte, at budgettet og tidsplanen bliver overholdt. Men det kan have uheldige konsekvenser på den lange bane. Gennem årene er der heldigvis kommet mere fokus på total­økonomien i anlægsfasen, fx i forhold til materialevalg.

Viser 8 ud af 199
Vis flere
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her