Nyhedsmail ADRA

15 gode råd til at effektivisere processen for månedsluk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og download 15 gode råd til at effektivisere processen for månedsluk.

Udover de 15 gode råd modtager du også 7 emails med råd til, hvordan din organisation kan implementere en smartere månedslukning af regnskabet og afslutte regnskabsperioderne hurtigere.

I de 7 emails, beskriver vi de forskellige dele af processen og hvordan arbejdet med månedslukningen kan gøres på en bedre og smartere måde.

Når du tilmelder dig Basicos nyhedsmail indsamler Basico oplysninger om dig. I vores Privacy Policy kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Du kan finde vores Privacy Policy her.

Vil du have mere inspiration?

Læs casen om, hvordan Compass Group Danmark med implementeringen af Adra produktet TASK MANAGER har skabt overblik og mere effektive arbejdsprocesser i forbindelse med rapportering og dokumentation her.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her