Morgendagens-CFO

Morgendagens CFO

Morgenmøde med Kasper Fangel fra ISS og Jesper Sabroe fra Carlsberg

Vi sætter fokus på morgendagens CFO på vores morgenmøde tirsdag den 9. juni 2020,
hvor vi håber at se dig til morgenmad på Philip Heymans Alle.

 

Hvordan ser CFO-rollen ud fremover, hvad kendetegner morgendagens CFO, og hvilke emner kommer til at være i fokus for Finance fremover?

Kasper Fangel, Head of Group Finance i ISS, og Jesper Sabroe, Vice President & Regional CFO i Carlsberg, er begge spået en spændende fremtid som to af morgendagens toneangivende CFO’er.

På vores næste morgenmøde giver de deres perspektiver på, hvordan CFO-rollen kommer til at se ud i fremtiden – og hvilke emner, udfordringer og muligheder der fremover bliver centrale for CFO-rollen.

 

Program

Der er networking og morgenmad kl. 8.00-8.30.

Efter en kort velkomst ved Partner Anders Olesen leverer Kasper Fangel og Jesper Sabroe hver deres bud på morgendagens CFO.

Herefter vil der være debat og mulighed for at stille spørgsmål til panelet.

Vi siger tak for i dag kl. 10.00

 

Tid:
Tirsdag den 9. juni 2020 med morgenmad fra kl. 8.00 til ca. kl. 10.00

Sted:
Basico P/S, Philip Heymans Allé 3, 2900 Hellerup

Du har mulighed for at deltage fysisk i Hellerup, men for at vi kan holde forsvarlig afstand, er der et begrænset antal pladser i salen. Vi forsøger naturligvis at imødekomme dit ønske, hvis du gerne vil have en af pladserne. 

Alternativt kan du deltage via livestream. 

Angiv i formularen til højre, hvordan du ønsker at deltage.

 


”Jeg tror, at det er vanvittigt vigtigt, at CFO’en forstår strategien lige så godt som CEO’en. For det første er det vigtigt, at storytellingen er den samme fra CEO’en og CFO’en. For det andet er det ekstremt vigtigt, at CFO’en kan sikre, at de ting, der bliver sat i gang, er værdiskabende ift. de ting, man vil på den lange bane”
Kasper Fangel, Head of Group Finance ISS

 


Når du tilmelder dig Basicos nyhedsmail indsamler Basico oplysninger om dig. I vores Privacy Policy kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Du kan finde vores Privacy Policy her.

Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her