Magasinet Content

Næste nummer udkommer primo februar 2020

Magasinet Content

 Magasinet der inspirerer dig til forandring og udvikling i supportfunktionerne

September 2018

   

Februar 2019

   

September 2019

   

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få Content i indbakken

 

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail, og få abonnement på online-udgaven af vores faglige magasin Content med det samme.

 

I Basico hjælper og inspirerer vi til forandring og udvikling. Vi vil gerne udfordre, hvordan supportfunktionerne udvikler sig til at blive Business Partner frem for blot at være en leverandør til forretningen. Det er det, vi kalder ”Beyond Business Support”.

 

Se de tre seneste tre numre ovenfor


Du kan altid finde inspiration i vores tidligere numre af Content
I det seneste Content, september 2019, præsenterer vi dig for en række artikler, som hjælper dig og din virksomhed med at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

 

Samtykke & Privacy Policy
Samtykke: Ved tilmelding til Basicos nyhedsmail accepterer du markedsføring på mail, ligesom din mail kan blive brugt til markedsføring på sociale medier. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig igen.

Når du tilmelder dig Basicos nyhedsmail indsamler Basico oplysninger om dig. I vores Privacy Policy kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Du kan finde vores Privacy Policy her.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her