Senior Staffing & Recruitment Consultant

Senior Staffing & Recruitment Consultant

Basico søger en engageret kollega, som selvstændigt kan varetage rekrutterings- og staffing opgaver, og som motiveres af at være en sparringspartner til forretningen.

Basico er en partnerdrevet konsulentvirksomhed i vækst. Vi leverer interims- og projektløsninger, rådgivning samt rekruttering til nogle af de største virksomheder i Danmark inden for følgende faglige områder; CFO Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services, Legal Services samt Facility Management Services.

Stillingen
Du får et udfordrende job, hvor du arbejder tæt på forretningen. Du bliver en nøglefigur i forhold til rekruttering og staffing af Associate Consultants, og du skal lykkes med at matche konsulenter til projekter og interimsopgaver, ofte med korte deadlines.

Dine ansvarsområder bliver:

 • Search af nye talenter til vores forretningsområder
 • Gennemførelse af hele rekrutteringsprocessen - interviews, testsamtaler, kontrakter mv.
 • Staffing- og ressourceplanlægning, hvor du proaktivt bygger en pulje af dygtige konsulenter og har et overblik over kandidatpuljen
 • Løbende dialog med Associate Consultants
 • Sparringspartner til partnerne

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor vi hjælper hinanden med at lykkes. Teamet består af en Researcher og en Staffing & Recruitment Manager. Du refererer til vores Staffing & Recruitment Manager, med hvem du får et tæt samarbejde.

Din profil
Du har solid rekrutteringserfaring, gerne både fra intern rekruttering og fra search.

Du er en erfaren interviewer med en faglig baggrund, der skaber tillid og som gør dig kvalificeret til at møde kandidater på ledelsesniveau. I interviews skaber du en behagelig atmosfære, så vores kandidater og gæster går fra mødet med en positiv oplevelse. Desuden har du:

 • Erfaring med partnersamarbejde og/eller håndtering af forskellige interessenter
 • Erfaring med rekruttering af ledelses- og specialistprofiler inden for et eller flere af vores faglige områder, og gerne erfaring med rekruttering af konsulenter
 • En bachelor- eller kandidatgrad, f.eks. inden for HRM
 • Erfaring med test-, analyse- og rekrutteringssystemer

Du bliver motiveret af at gøre en forskel og skabe værdi for kunderne

 • Du er energisk og kaster dig gerne ud i opgaver med en can-do attitude
 • Du motiveres af at være tæt på forretningen og levere gode resultater, også når vi skal lykkes inden for en kort tidsfrist
 • Du skal kunne genkende dig selv i vores værdier: faglighed, ansvarlighed og engagement – det er grundstenen i vores leverancer og vores adfærd

Bliv en del af et konsulenthus i vækst
Du tilbydes et varieret fuldtidsjob i en spændende og professionel virksomhed. Du bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor rekruttering af nye kollegaer spiller en stor rolle i den fremadrettede udvikling. Du får en attraktiv position i organisationen, hvor du hurtigt vil kunne skabe værdi.

Gita Rønn Schmidt

Kontakt os

Er du nysgerrig, så ring til Gita Rønn Schmidt tlf: 25102210

Om Basico

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her