Senior Researcher

Senior Researcher

Vil du arbejde med de mest dynamiske og interessante virksomheder i Danmark og hjælpe dem med at finde de helt rigtige medarbejdere?


Stillingen
Som Senior Researcher bliver du del af Human Capital Services og vil spille en central rolle i at løse rekrutteringsopgaver for vores kunder. Du vil arbejde på tværs af mange forskellige industrier og primært med rekruttering til CFO’ens område. Du får ansvar for at udarbejde og eksekvere søgestrategier og tiltrække kandidater til både leder- og specialiststillinger. Til dagligt bliver du del af et team på ni fagligt dygtige og dedikerede kolleger, som også lægger vægt på at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden i en travl hverdag.


Ansvarsområde

 • Tilrettelæggelse af rekrutteringsopgaver i samarbejde med dine kolleger
 • Udarbejdelse af søgestrategier til tiltrækning af talenter
 • Search, samt opsøgende kontakt til potentielle kandidater
 • Vedligeholdelse af netværk med relevante kandidater
 • Screening og udvælgelse af relevante kandidater
 • Kvalificering af og opfølgende dialog med kandidater
 • Udarbejdelse af skriftlige rekrutteringsmaterialer til kunder samt rekrutteringsportaler
 • Håndtering af interne og eksterne databaser og søgeværktøjer
 • Ad hoc koordinerende opgaver og support til øvrige områder internt
 • Understøtte målene og udviklingen af Human Capital Services

Stillingen kræver god erfaring med projektledelse af rekrutteringsopgaver, organisatoriske evner og gode stakeholder management-kompetencer.


Din profil
Du har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau og flere års erfaring fra search-branchen – og erfaring med både leder- og specialiststillinger. Netværk og erfaring med kandidater inden for CFO’ens område er en fordel.

Du har solid erfaring med at definere og eksekvere søgestrategier, og du er superbruger af både interne og eksterne søgemaskiner.

Du er god til at målrette din kommunikation både skriftligt og i dialogen med kandidater, og du formår at tiltrække de helt rigtige profiler. Du har en professionel tilgang til at præsentere konkrete jobmuligheder for potentielle kandidater, og du evner på faglig vis at kvalificere dem i forhold til en eventuel videre proces.

Du er struktureret og evner at arbejde på såvel et detalje- som et overordnet niveau. Du arbejder selvstændigt, men er også opmærksom på dit team, og du evner at holde overblik over mange opgaver og kandidatkontakter på samme tid.


Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion.

 

Lykke Pedersen

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Director Lykke Pedersen.

OM BASICO

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her