Robotics Development Consultants

Robotics Development Consultants

Har du lyst til at udvikle kontor- og procesrobotter (Robotics Process Automation – RPA)? Så bliv en del af vores Robotics-team – og en del af fremtidens teknologi.


Robotics NOW – less talk more action

Robotics er et område i Basico Finance IT Services, der er i rivende udvikling. Vi hjælper vores kunder med at skabe resultater og værdi for forretningen ved at automatisere arbejdsprocesser i alle virksomhedens suppportfunktioner; fra Finance til HR og Legal m.v. Vi klarlægger og identificerer kundens behov, udarbejder Robotics-scope og interessentanalyser. Vi udvikler, integrerer, tester, tilpasser, overvåger og følger op på robotløsningen.

Vi søger nu flere udviklingskonsulenter, der er teknisk-mindede, og som motiveres af at være med helt fra start i udviklingen af fremtidens robotter. Vi arbejder med Foxtrot-platformen i et tæt samarbejde med Foxtrot Alliance, og på den måde er vores konsulenter helt tæt på at kunne påvirke udviklingen af produktet.


Dine roller og opgaver omfatter:

 • Udvikling og opsætning af scripts til robotter og eventuelt ERP-løsninger
 • Være bindeled mellem kunderne og vores udviklingsteam
 • Rådgivning om IT-setup og sparring med kunderne
 • Test og QA af løsninger
 • Løbende support og oplæring af brugerne
 • Kundemøder – procesdefinering og specificering
 • Udarbejdelse af standardløsninger


Har du fundamentet i orden?

 • Du har forståelse for forretningsprocesser og optimering af disse
 • Du er ”Excel Jockey”, og har du programmerings- og udviklingserfaring, fx fra et ERP-konsulenthus, er det et plus
 • Du har flair for økonomi

 

Du bliver motiveret af at gøre andre til en succes

 • Du får et kick ud af at arbejde med den nyeste teknologi og skabe tekniske løsninger
 • Du har et support-gen og interesserer dig for kundekommunikation og rådgivning
 • Du evner at sætte dit eget personlige præg på teamet

Du kan også genkende dig selv i vores værdier: faglighed, ansvarlighed og engagement.


Du bliver en del af et ambitiøst konsulenthus

Basico er et konsulenthus i rivende vækst, og vi går på arbejde for at gøre andre til en succes. Vi leverer Beyond Business Support – vores kunders udfordring er vores udfordring. Projekterne gennemføres med kunderne og ikke for kunderne. Vi har en flad ledelsesstruktur, og vi arbejder performanceorienteret. Samtidig har vi en kultur, hvor fordybelse, sparring og samarbejde prioriteres højt.

Philip Holm Østerskov

Er du nysgerrig?

Ring til Philip Holm Østerskov på tlf.: 702 703 71 eller søg med det samme via nedenstående link.

OM BASICO

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her