Research Associate til Basico's Search & Selection team

Er du nyuddannet, og elsker du udfordringer? Interesserer du dig for erhvervslivet, organisationer og mennesker? Er du vedholdende, struktureret og god til at spotte det rigtige match? Og motiveres du af hver dag at gå på arbejde for at gøre andre til en succes? Så er du måske vores nye Research Associate!

 

Jobbet

Basico løser rekrutteringsopgaver for en lang række kunder på tværs af alle brancher. Vi er specialiserede inden for fagområderne økonomi og jura og løser rekrutteringsopgaver for kunder på både specialist- og lederniveau.

Som Research Associate kommer du til at arbejde med mange spændende og udfordrende opgaver. I jagten på de rette kandidater kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med Search & Selection-teamet. Du får en helt central rolle i search-processen, og vi stiller krav til din kvalitetsbevidsthed, metodiske og strukturerede tilgang samt til dine samarbejdsevner.

 

Opgaver og arbejdsområder

  • Desk Research – målrettet og løbende afdækning af markedet i forhold til relevante opgaver.
  • Medvirken ved udarbejdelse af search-strategier på baggrund af virksomheds- og stillingsprofiler.
  • Identificering og screening af potentielle kandidater.
  • Indkaldelse af egnede kandidater til møde.
  • Sikring af, at den løbende dialog med kandidaterne forløber smidigt og professionelt.
  • Løbende opdatering af vores database og andre ad hoc-opgaver.

 

Din baggrund og dig som person

Du har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, fx inden for HRM eller informations-søgning. Du har måske haft et relevant studiejob, hvor du eksempelvis har stiftet bekendtskab med search- og rekrutteringsprocesser, hvilket har givet dig en god forretningsmæssig og organisatorisk forståel-se.

Som person er du udadvendt, proaktiv og serviceminded. Du tænker analytisk og har en struktureret til-gang til opgaveløsningen. Du er vedholdende og god til at overskue mange opgaver på samme tid samt til hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver. Du forstår væsentligheden af en professionel kommunikation med interne og eksterne interessenter, og du har en høj grad af integritet.

Heidi  Riise-Jakobsen

Vil du vide mere?

Eventuelle spørgsmål til stillingen rettes til Senior Researcher Helene Merete Rasmussen på 53743819 eller til HR konsulent Heidi Riise-Jakobsen på 51940047.

Om Basico

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her