Research Associate

Research Associate

Har du en uddannelse inden for økonomi og regnskab, og interesserer du dig for organisationer, mennesker og rekruttering? Så er du måske den, vi søger til vores Search & Selection team, der arbejder med rekruttering til vores kunder.


Jobbet
I jagten på de rette kandidater vil du som Research Associate blive en del af Search & Selection-teamet og komme til at arbejde med organisationer, mennesker og kunder på tværs af brancher.

I Basico er vi specialiserede inden for fagområderne økonomi og jura, og du vil være med til at løse rekrutteringsopgaver for kunder på både specialist- og lederniveau. Vi stiller krav til din faglighed, kvalitetsbevidsthed, metodiske og strukturerede tilgang samt til dine samarbejdsevner.


Opgaver og arbejdsområder

  • Desk Research – målrettet og løbende afdækning af markedet i forhold til relevante opgaver.
  • Medvirken ved udarbejdelse af search-strategier på baggrund af virksomheds- og stillingsprofiler.
  • Identificering og screening af potentielle kandidater.
  • Proaktiv kontakt og dialog med potentielle kandidater.
  • Indkaldelse af egnede kandidater til møde.
  • Sikring af, at den løbende dialog og proces med kandidater forløber smidigt og professionelt.
  • Løbende opdatering af vores database og andre ad hoc-opgaver.


Din baggrund og dig som person
Du har en uddannelse på minimum bachelorniveau, gerne inden for regnskab eller økonomi. Du har måske haft et relevant studiejob, hvor du også har stiftet bekendtskab med rekrutteringsprocessen. Alternativt har du et par års erfaring inden for revision, regnskab og økonomi og had ad den vej fået interesse for rekruttering.

Som person udviser du initiativ og har en struktureret tilgang til opgaveløsningen. Du synes, det er spændende at være i dialog med kandidater med henblik på at afdække deres motivation, faglighed og ønsker om et fremtidigt muligt jobskifte, således at der sikres det rette match for både kunde og kandidat.

Du er vedholdende og god til at overskue mange opgaver på samme tid samt til hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver. Du forstår væsentligheden af en professionel kommunikation med interne og eksterne interessenter, og du har en høj grad af integritet.

 

Heidi  Riise-Jakobsen

Interesseret?

Er du nysgerrig efter at vide mere, så ring til HR konsulent Heidi Riise-Jakobsen på 5194 0047 – eller søg stillingen direkte via nedenstående link.

Om Basico

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services, Human Capital Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her