Rekrutteringskonsulent

Rekrutteringskonsulent

Kan du finde de bedste konsulenter til vores ambitiøse konsulentvirksomhed?

Du får ansvaret for search og rekruttering til Basicos konsulentforretning og supportfunktion i tæt samarbejde med forretningen og partnerne i vores forskellige servicelines.

Stillingen

Du får ansvaret for intern rekruttering af konsulenter på flere niveauer til samtlige af vores forretningsområder: CFO Services, Facility Management Services, GRC Services, Legal Services, Finance IT Services og Human Capital Services. Herudover får du også ansvaret for rekruttering af medarbejdere til vores supportfunktioner: Marketing, Finance, Staffing og HR.

Du skal selvstændigt udarbejde strategien for tiltrækning af talenter og searche efter, netværke med samt tiltrække relevante profiler. Derudover vil du vil få et samarbejde med kollegaer i Staffing og Human Capital Services.

Stillingen indeholder alle elementer af rekruttering:

  • Search
  • Tiltrækning af kandidater – eksponering og opbygning af kandidat-”pipeline”
  • Selvstændigt ansvar for hele rekrutteringsprocessen – fra indledende dialog med nærmeste leder til ansættelse samt opfølgning.

Din profil

Du har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau samt flere års erfaring med search og rekruttering – gerne internt fra konsulentbranchen, searchbranchen eller fra en større virksomheds rekrutteringsfunktion.

Din faglighed og værktøjskasse er i orden, og du har erfaring med selvstændigt at udføre hele rekrutteringsprocessen samt rekruttere forskellige typer medarbejdere. Du har erfaring med anvendelse af testværktøjer.

Du er god til at kommunikere, har et stærkt ”kundefokus”, er god til at arbejde med sproget og dermed i stand til at målrette stillingsopslag og anden kommunikation, så denne matcher vores mission, vision og værdier, og du dermed får tiltrukket de helt rigtige profiler.

Af natur er du engageret, proaktiv og opsøgende – du motiveres af at være tæt på og forstå forretningen samt af at være i løbende dialog med de ledere, du skal supportere og rekruttere til.

Du arbejder selvstændigt, resultatorienteret og har fokus på kvalitet. Du er via din personlighed og erfaring i stand til at skabe din egen rolle, hvor du bliver ”trusted advisor” for lederne i virksomheden.

Basico tilbyder

Du tilbydes et udfordrende fuldtidsjob i en spændende og professionel virksomhed i vækst, hvor du kommer til at indgå i et HR-team (HR Manager og HR-konsulent) med en vigtig rolle i at bidrage til den fælles rejse mod en professionel HR-funktion i Basico og understøtte målene i vores strategi 2020.

Ansøgning

Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion.

Helle Voss

Har du spørgsmål?

Ønsker du at drøfte dine muligheder i stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Helle Voss hos Basico på tlf. 702 703 71.

OM BASICO

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her