Konsulent til Basico

Konsulent til Basico


Er du skarp og logisk tænkende? Super stærk på tal og analyse – og elsker du at arbejde med data og er måske tilmed en ørn til PowerPoint? Så er du måske vores nye konsulent!


Du tilbydes

Hos Basico har vi førende ekspertise inden for fagområderne: Finance, Finance IT, Legal og Facility Management. Som konsulent kommer du til at arbejde på tværs af vores fagområder og får derved et bredt kendskab til vores produkter og konsulentydelser. Du vil helt fra start have en stejl læringskurve.

Du får en dynamisk, udfordrende og sjov hverdag. Dine arbejdsopgaver vil være varierende og omfatte alt fra diverse økonomiske analyser og procesoptimeringer, til udarbejdelse af præsentationer m.v.

Basico arbejder tæt sammen med kunden og finder den rette løsning, som understøtter forretningen. Vi er med til at udvikle, implementere og forankre løsningen, så vi sikrer, at vi har spillet kunden bedre. Du vil i starten fungere som Analyst på eksisterende opgaver, hvor du typisk arbejder sammen med en eller flere erfarne konsulenter, men du vil også kunne komme ud på opgaver, hvor du sidder på egen hånd hos kunden.


Du bliver motiveret af at skabe værdi for kunderne

For at få succes i rollen har du et højt energiniveau. Du er nysgerrig, observant og tager ejerskab for opgaverne. Du er analytisk anlagt og er glad for at arbejde med data, økonomiske analyser og systematisk gennemgang af materiale og processer. Du motiveres af at skabe værdi for kunden, og du har modet til at udfordre dig selv og dine omgivelser med nye ideer og optimeringstiltag.

Du stortrives med projektarbejde i en udadvendt og hands-on konsulentrolle, hvor du evner at kommunikere med interessenter på alle niveauer i kundens organisation – lige fra linjemedarbejderen til direktøren. Samtidig er faglighed omdrejningspunktet for dig, og med din faglighed som fundament evner du at skabe tillid og fortrolighed hos kunderne.


Dit fundament skal være i orden

  • Du har en kandidatuddannelse, fx cand.merc., cand.scient.oecon., cand.polit. eller anden relevant uddannelse.
  • Du har et par års erfaring fra et konsulenthus, en bank eller en større virksomhed – alternativt kommer du direkte fra studiet, men har haft relevant studiearbejde.
  • Du arbejder ubesværet i værktøjer som Excel, PowerPivot og databaser.
  • Du er god til at lave præsentationer i PowerPoint.
  • Du formulerer dig ubesværet på både dansk og engelsk.
  • Du er analytisk stærk og kan assistere med dataanalyser, simulationsmodeller, BI-opgaver og databaseopgaver.

 
Du bliver en del af et ambitiøst konsulenthus

Du bliver en del af et team og et konsulenthus i fortsat udvikling. Vores stærke markedsposition og attraktive kundeliste giver dig mulighed for at arbejde med spændende projekter i forskellige brancher og virksomheder. Vi sætter en ære i konstant at oparbejde viden og udvikle værktøjer. Vi arbejder performanceorienteret, og samtidig har vi en kultur, hvor fordybelse, sparring og samarbejde prioriteres højt.

Du vil få en mentor og have tæt sparring med både yngre og erfarne kollegaer i teamet. Som konsulent kommer du desuden på et ”career track”, som du fastlægger i samarbejde med din leder med udgangspunkt i dine erfaringer, kompetencer og mål.

Kan du genkende dig selv i ovenstående og sætte ”tjek” ved vores værdier: faglighed, ansvarlighed og engagement, så hører vi meget gerne fra dig! Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link. 

 

Heidi  Riise-Jakobsen

Har du spørgsmål?

Så kontakt HR konsulent Heidi Riise-Jakobsen på 5194 0047.

OM BASICO

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her