Finansbogholder

Finansbogholder

Elsker du udfordringer, og kan du lide at arbejde med tal? Sætter du en ære i at hjælpe, og har du sans for detaljen? Og har du lyst til at være en del af en konsulentvirksomhed i hastig udvikling, så er du måske vores nye finansbogholder!

Vi har travlt, og vores forretning vokser – hver dag føjes nye kunder til kundelisten. Vi søger derfor nu en selvstændig finansbogholder til den interne finance-funktion på vores kontor i Hellerup. I markedet er Basico kendt for at levere Beyond Business Support, og den ambition har vi også internt. Det er derfor afgørende, at du vil sætte en ære i dit arbejde og have en sund kritisk tilgang til dine opgaver.

 

Din arbejdsdag

Du får en udfordrende og travl arbejdsdag, hvor opgaverne er mangeartede, og dagene sjældent er ens. Du får fra starten dine egne selvstændige ansvarsområder, hvor du har en bred kontaktflade til alle på kontoret og vores konsulenter, som sidder hos vores kunder. Du kommer til at indgå i et team på i alt fire kollegaer.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en bachelor i økonomi, og er uddannet finansøkonom eller kontorassistent med speciale i økonomi. Du har relevant erfaring fra en økonomiafdeling og er velbevandret hele vejen rundt i et bogholderi. Du arbejder ubesværet i Excel, og du har solid erfaring med afstemninger, debitor- og kreditorstyring, bilagshåndtering, momsafregning, løn m.v. Dine primære opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Finans
  • Debitor
  • Kreditor
  • Løn
  • Moms
  • Ad hoc-opgaver

 

Om dig

Du sætter en ære i at hjælpe og levere høj service. Du har en god ordenssans og har styr på detaljen. Og så arbejder du struktureret, også når der er tale om rutineprægede opgaver.

Du er ansvarlig, omstillingsparat og proaktiv – du forholder dig kritisk til opgaven, stiller de nødvendige spørgsmål og giver den gerne en ekstra skalle, når der er behov for det.

 

Basico tilbyder

Du tilbydes et udfordrende fuldtidsjob i en spændende og professionel virksomhed i vækst. Hos Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes – og i denne rolle betyder det, at du skal understøtte lederne og virksomheden i at nå sine mål.

Gitte Hjortskov Larsen

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Finance Manager Jane Hjort på 51 15 78 05 eller Recruiment Manager Gitte Hjortskov Larsen.

OM BASICO

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her