Finance IT Services - Managers

Finance IT Services - Managers

Er du en forretningsorienteret ERP-projektleder, som er ekspert i at navigere i spændingsfeltet mellem økonomi og IT? Så er du en af vores nye Managers i Finance IT Services.

I Finance IT Services løser vi interimsopgaver, vi rådgiver og vi leder projekter med udgangspunkt i flere IT-platforme. Vi laver foranalyser og etablerer roadmaps, vi foretager high-spot reviews af eksisterende ERP-løsninger, vi laver analyser af forretningsbehov, kravspecifikationer og løsningsbeskrivelser, vi opgraderer eksisterende ERP-systemer og vi designer, udvikler og implementerer specifikke løsninger til fx rapportering og konsolidering mv.

Som Manager bliver du tilknyttet Finance IT projekter hos vores kunder, enten som en del af et projektteam eller som den udøvende konsulent/projektleder.

Din profil

Du har flere års erfaring med Finance IT, og med afsæt i din økonomierfaring har du bevæget dig over i ERP- og IT-projekter, eller du har på anden måde erfaring med implementering af ERP eller andre forretningskritiske applikationer. Du navigerer ubesværet i spændingsfeltet mellem IT og forretning, og du har arbejdet med projektledelse i større virksomheder. Du har derudover arbejdet med enten løsningsbeskrivelse og design, udvikling af løsninger eller analyse af forretningsbehov. Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig HD-R eller cand.merc.aud.

På IT-/ERP-siden har du solide kompetencer inden for et eller flere af de mest gængse ERP-, BI- og konsolideringssystemer (Navision, SAP, Oracle, Axapta, Hyperion, Cognos mv.). Du er engageret, tager ansvar for opgaven og leverer en høj faglig rådgivning med udgangspunkt i kundens behov. Det er essentielt, at du er forretnings- og projektorienteret samt motiveres af at arbejde med ERP-rådgivning og forandringsprocesser.

Du tilbydes

Du bliver en del af en konsulentvirksomhed, som har en førende ekspertise inden for økonomi og Finance IT. Du får mulighed for at udvikle dig i et professionelt og fagligt arbejdsmiljø med fordybelse i spændende projekter kombineret med sparring fra imødekommende kollegaer og partnere. Som Manager er du endvidere på et ”career track”, som fastlægges i samarbejde med din leder.

Er du den, vi søger, så hører vi meget gerne fra dig. Send din ansøgning og CV via nedenstående link. 

Tine Maud Belfiore

Vil du vide mere?

Ring til Tine Maud Belfiore eller Signe Marie Jørgensen på 702 703 71.

- Eller søg stillingen med det samme via nedenstående link.

Søg stilling

Om Basico

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services og Governance, Risk & Compliance Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

BASICO ROBOTICS KURSUS

Oplever du også et stigende behov for at arbejde hurtigere? Er dine arbejdsopgaver repetitive og tidskrævende?

Hvis du kan svare ja til overstående, så er et Basico Robotics kursus noget for dig!

Læs mere her!