CFO Services - Senior Consultants

CFO Services - Senior Consultants

Drømmer du om en karriere i en professionel konsulentvirksomhed, hvor du kombinerer spændende opgaver med høj faglighed? Så har du nu muligheden for at blive en del af Basicos dygtige team. Vi vokser og har ambition om endnu mere. Vi søger derfor ambitiøse kolleger med stærk økonomierfaring.

Hos Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes. Vi leverer Beyond Business Support – vores kunders udfordring er vores udfordring. Vi har en flad ledelsesstruktur, og vi arbejder performanceorienteret. Samtidig har vi en kultur, hvor fordybelse, sparring og samarbejde prioriteres højt. Basicos CFO Services har de seneste år oplevet en kontinuerlig stærk efterspørgsel, og vi er i dag en af Danmarks førende konsulenthuse inden for CFO Services.

 Du bliver motiveret af at gøre andre til en succes og skabe værdi for kunderne

Som Senior Consultant får du fra starten et selvstændigt ansvar. Projekterne kan variere fra den brede interimsrolle i mellemstore virksomheder, en mere specialiseret driftsopgave i internationale koncerner til større eller mindre projekter under CFO’ens område. Projekterne løses hos vores kunder og kan fx være økonomiske analyser, controlling, procesoptimering, oprydning, implementering af økonomistyringsmodeller, budgettering og forecasting, ledelsesrapportering m.v.  

Opgaverne har typisk en varighed på mellem 3-12 måneder. Vores strategiske fokus er Top100-kunder, og vores opgaver varierer i niveau fra controller til Finance Manager og CFO.

Som person motiveres du både af din egen og dine kunders udvikling. I rollen som Senior Consultant har du et stærkt teamfokus og formår at inspirere andre ved at bidrage med nye ideer og en proaktiv tilgang til at levere den højeste kvalitet. Du trives godt med selvstændige opgaver og det direkte kundesamarbejde, hvor du bliver en del af deres organisation.

Vi tror på, at vi ved at udfordre hinanden og vores kunder skaber både den bedste udvikling for vores konsulenter og de bedste løsninger hos kunderne. Læringskurven vil fra starten være stejl, og inden for få år opnår du en bred erfaring og får udvidet din faglige værktøjskasse. Dit mål er en karriere hos os, hvor du kan være på karrieretrack til Manager, Director og Partner.

 Er dit fundament i orden?

  • Du har flere års erfaring som controller i en større virksomhed, konsulent- og/eller revisorbaggrund kombineret med en relevant uddannelse som cand.merc.aud., HD-R el. lign.
  • Du har solide økonomi- og regnskabskompetencer, nemt ved økonomisystemer og er ikke mindst stærk i Excel
  • Du trives i en udadvendt rolle, er målrettet, omstillingsparat, selvstændig og god til at skabe relationer

Du kan genkende dig selv i vores værdier: faglighed, ansvarlighed og engagement.

Du bliver en del af et ambitiøst konsulenthus

En karriere hos Basico indeholder en stærk faglig udfordring. Basicos stærke markedsposition og attraktive kundeliste giver dig mulighed for at arbejde med spændende projekter i forskellige brancher og virksomheder. Du vil opleve en stærk udvikling via de udfordrende opgaver hos vores kunder og sparringen fra dine kolleger hos Basico – fra partnere til konsulenter.

Gita Rønn Schmidt

Er du nysgerrig?

Ring til Gita Rønn Schmidt på tlf: 2510 2210

om os

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Facility Management Services og Governance, Risk & Compliance Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring. Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her