CFO Services – Director

CFO Services – Director

Brænder du for at udvikle og optimerer Finance? Vi søger en ambitiøs og dygtig Director, som har potentiale til at bliver Partner.

Basico - Beyond Business Support

 • Vi har i løbet af de sidste 5 år etableret 5 nye servicelines
 • Vi har fordoblet omsætningen på 3 år
 • Vi har 160 kunder i top1000, heraf en 1/3 del i top100 virksomheder i Danmark
 • Vi er 110 dygtige konsulenter i CFO services

 Som vores nye Director er du en vigtig spiller på vores videre rejse:

Du bidrager med rådgivning & faglig inspiration
Du bliver den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder, og du har den fornødne faglige tyngde til at rådgive om de mest værdiskabende løsninger i Finance. Du deltager i rådgivningsopgaver, projekter og optimering, og du kan inspirere både kunder og kollegaer. Din viden, erfaringer og interesseområder får du også mulighed for at videreformidle i artikler, blogindlæg osv.

Du skaber salg og udvikler kunderelationer
Du får ansvar for at udbygge eksisterende kunderelationer samt mersalg via leverancer og krydssalg. Du får også mulighed for at udvikle leads og relationer hos nye kunder.

Du leverer hos kunderne
Du vil - alene eller med ansvar for andre konsulenter – bidrage til løsninger og driftsopgaver hos vores kunder. Du tager ejerskab – kundernes problemer er vores problemer – og du sætter rammerne for de konsulenter, som i det daglige leverer ydelser hos dine kunder, så vi kommer godt i mål.   

Du motiverer og leder vores konsulenter
Du får ledelses- og udviklingsansvar for nogle af vores konsulenter i CFO Services, hvor du agerer sparringspartner og coach. I samarbejde med HR har du ansvar for performance, udvikling, cornerstone samtaler mv.

Har du Director DNA?  

 • Du er uddannet cand.merc.aud. eller lign. Suppleret med en solid track record og flere års rådgivnings- og projekterfaring. Gerne både fra en konsulentforretning og fra en større international virksomhed
 • Du har opbygget en bred viden og faglighed inden for Finance på et niveau, hvor du kan bidrage med sparring og rådgivning på Director-niveau
 • Du har consulting-erfaring, og det falder dig naturligt at skabe relationer
 • Du har drive, er en stærk kommunikator, har gode præsentationsevner og formår at lytte til og forstå kundernes behov
 • Du brænder for at omsætte din viden til konkret værdiskabelse hos vores kunder
 • Du motiveres af at være en del af en konsulentvirksomhed, hvor det går stærkt
 • Du kan genkende sig selv i vores værdier: faglighed, ansvarlighed og engagement

Som Director er du på career track til at bliver Partner. Afgørende er, at du i samarbejde med nuværende Partnere og andre kollegaer kan skabe værdi og udvikling.

Gita Rønn Schmidt

Ønsker du at vide mere?

I Basico er vores mission at gøre andre til en succes – vores kunders succes er vores succes. Kan du identificere dig med det? Så søg stillingen eller ring til Gita Rønn Schmidt/Signe Marie Jørgensen på +45 696 926 47

- Eller søg stillingen med det samme via nedenstående link.

Søg stilling

Om os

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Facility Management Services og Governance, Risk & Compliance Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring. Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Med både fastansatte medarbejdere og associate konsulenter er vi ca. 200 kollegaer, og vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

MODTAG MAGASINET 'CONTENT'

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få abonnement på online-udgaven af vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her